360 تن در سال
تهیه شده در سال 1385
طرح توجیهی تولید رشته آشی و پلویی
به ظرفیت
بسمه تعالی
وزارت تعاون
معاونت طرح و برنامه
دفتر امور اقتصادی و تسهیلات بانکی
1
خلاصه طرح:
موضوع طرح: تولید رشته آشی و پلویی
دستگاه صادره کننده مجوز: وزارت صنایع و معادن
ظرفیت اسمی تولیدات: 360 تن
نوع تولیدات: تولید رشته آشی و پلویی
تعداد شاغلین: 8 نفر
1474 میلیون ریال / سرمایه گذاری کل طرح: 66
1344 میلیون ریال / سرمایه گذاری ثابت: 53
130 میلیون ریال / سرمایه در گردش: 14
درآمد سالیانه: 1620 میلیون ریال
269 میلیون ریال / سود ویژه: 95
4 سال / دوره بازگشت سرمایه: 8
20 درصد / نرخ بازدهی سرمایه: % 7
مشخصات سرمایه گذاری طرح:
2
مقدمه
با توجه به ورود تکنولوژیهای جدید و بهمره آن فرهنگ مرتبط با آن در اقشار مختلف جامعه غذاهای
متنوعی در بین افراد رایج شده است و نوع مواد مصرفی با در نظر گرفتن دو فاکتور اساسی یعنی
مطلوبیت فرهنگی و امکانات اقتصادی را در برنامه غذایی خود گنجانده اند. در این میان یکی از انواع
غذاهایی که با توجه به معیارهای مورد اشاره در خور توجه واقع شده است انواع رشته های آشی و پلویی
می باشد که گذشته از ظاهر مطلوب و تطابق با تحولات فرهنگی از جنبه اقتصادی نیز مقرون به صرفه
است.
ماده اولیه این رشته ها ، گندم می باشد که خوراک اصلی و دائمی ما را تشکیل می دهد و این در
شرایطی است که تعدادی از استانهای کشور ، رشته مورد نیاز خود را از سایر استانها تامین می کنند.لذا
این امر لزوم تشکیل چنین کارخانجاتی را در مناطقی از کشور که مصرف بیشتری دارند را نشان می دهد.
روش تولید :
ابتدا آرد را به صورت خمیر درآورده که این عمل در دستگاه خمیرکن انجام می گیرد. سپس خمیر
ساخته شده وارد دستگاه خمیر پهن کن می شود ، سپس خمیر پهن شده برش داده می شود و بعد از
آن وارد اطاق خشک کن می شود تا عمل خشک کردن انجام بگیرد . سپس محصول آماده شده بسته
بندی شده و آماده عرضه به بازار خواهد بود.
با توجه به مصرف بالای انواع رشته های خوراکی در ایران ، توجیه اقتصادی اجرای این طرح مناسب بوده
ضمن اینکه با اجرای این طرح ، می توان بستر مناسبی را برای اشغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم
آورد که با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان می توانند سهم بسزایی در آن داشته باشند.
3
0/000001
قیمت واحد قیمت کل
(ریال) (میلیون ریال)
200 100000
0/000001
مساحت هزینه واحد هزینه کل
(متر مربع) (ریال) (میلیون ریال)
1 خاکبرداری 27 50000 530
2 دیوار کشی 50 500000 100
3 فضای سبز ، خیابان کشی 30 200000 150
107 - -
0/000001
مساحت زیر بنا هزینه واحد هزینه کل
(متر مربع) (ریال) (میلیون ریال)
1 سالن تولید 240 1200000 200
سالن خشک کن 96 1200000 80
2 ساختمان اداری و سرویس ها 60 1200000 50
3 انبار مواد اولیه 88 1100000 80
4 انبار محصول 88 1100000 80
5 ساختمان نگهبان و سرایدار 20 1000000 20
6 موتورخانه 22 1100000 20
614 - جمع 530
-1-3 ساختمانها:
جمع
ردیف شرح
-1 سرمایه گذاری ثابت طرح
-1-1 زمین محل اجرای طرح:
2000
ردیف شرح
متراژ زمین
-1-2 محوطه سازی:
4
هزینه کل
(میلیون ریال)
2 سیستم اطفای حریق 7
3 آبرسانی( حق انشعاب و لوله کشی و ... ) 40
4 تجهیزات اطاق خشک کن 30
5 منبع سوخت منبع 2000 لیتری 7
6 تاسیسات گرمایش و سرمایش 7
141
-1-4 تأسیسات و تجهیزات:
50
ردیف شرح مشخصات فنی
1
جمع
برق رسانی(حق انشعاب و نصب تابلو و ترانس و کابل
کشی و سیم کشی های مربوطه)
5
0
هزینه واحد هزینه کل
(ریال) (میلیون ریال)
1 دستگاه خمیر کن 15 15000000 1
2 خمیر پهن کن (غلطک ریلی) 20 20000000 1
3 دستگاه برش 21 21000000 1
4 باسکول 3 3000000 1
59 - -
-1-5 ماشین آلات و تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی :
تعداد
جمع
ردیف نام ماشین آلات و تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی
6
قیمت واهد هزینه کل
(ریال) (میلیون ریال)
1 وانت نیسان 90 90000000 1
90 - -
هزینه کل
(میلیون ریال)
11 1
7 2
12 3
30
هزینه کل
(میلیون ریال)
25 1
10 2
7 3
42
-1-8 هزینه های قبل از بهره برداری:
ردیف شرح
جمع
ردیف شرح
اخذ جواز تاسیس و سایر مجوزها
حقوق و دستمزد نگهبان در دوره سازندگی
جمع
-1-7 تجهیزات اداری و کارگاهی:
ردیف شرح
لوازم اداری(میز- صندلی- فایل- گوشی تلفن و ...)
لوازم آشپزخانه
ابزار آلات کارگاهی (درصورت نیاز)
جمع
تهیه طرح و نقشه های مربوطه
-1-6 وسایل نقلیه و وسایل حمل و نقل داخل کارخانه:
تعداد
7
هزینه کل
(میلیون ریال)
1 زمین 200
720/ 2 محوطه سازی و ساختمانها 5
3 تاسیسات و تجهیزات 141
4 وسایط نقلیه 90
59/ 5 ماشین آلات و تجهیزات 0
6 تجهیزات اداری و کارگاهی 30
62/ 7 هزینه های متفرقه و پیش بینی نشده( 5 % جمع بالا) 03
8 هزینه های قبل از بهره برداری 42
1344/ جمع 53
ردیف شرح
هزینه های ثابت طرح
8
9/2
هزینه کل
ریالی(هزار ریال) ارزی (دلار) (میلیون ریال)
1 آرد 455 1300 350
16/ 2 نمک 25 650 25
3/9 6500 0/ 3 پلاستیک 6
80 0/ 4 جعبه مقوایی یک کیلوگرمی (عدد) 2 400000
555/2 0 8450/2 400375/6
360000
هزینه واحد
-2 هزینه های جاری طرح:
جمع
ردیف شرح
-2-1 مواد اولیه و بسته بندی:
مصرف سالیانه
(تن)
9
حقوق ماهیانه حقوق سالیانه
(ریال) (میلیون ریال)
1 مدیر طرح 48 4000000 1
3 کارمند اداری 24 2000000 1
48 - 2
33/6
81/6
حقوق ماهیانه حقوق سالیانه
(ریال) (میلیون ریال)
1 مدیر تولید 42 3500000 1
کارگر ماهر 30 2500000 1
کارگر ساده 48 2000000 2
2 راننده و تدارکات 24 2000000 1
3 نگهبان 24 2000000 1
168 - 6
117/6
285/6
367/2
شرح تعداد
-2-3 حقوق و دستمزد پرسنل تولیدی:
مزایا و پاداش و حق بیمه کارفرما (معادل 70 % جمع حقوق)
ردیف
-2-2 حقوق و دستمزد پرسنل غیر تولیدی:
تعداد
مزایا و پاداش و حق بیمه کارفرما (معادل 70 % جمع حقوق)
جمع کل
جمع
ردیف شرح
جمع کل
جمع
جمع کل حقوق و مزایای پرسنل : تولیدی + غیر دولتی
10
هزینه واحد هزینه کل
(ریال) (میلیون ریال)
1 برق کیلو وات ساعت 50 200 250000
4/ 2 بنزین لیتر 8 800 6000
4/ گازوئیل لیتر 8 160 30000
0/ 3 نفت لیتر 56 160 3500
22/ 4 آب مترمکعب 5 1500 15000
82/66 - -
ارزش دارایی
(میلیون ریال) درصد مبلغ درصد مبلغ
14/41 2 72/05 10 720/ 1 محوطه سازی و ساختمانها 5
7/05 5 16/ 2 تاسیسات و تجهیزات 92 12 141
9/ 3 وسایط نقلیه 00 10 18 20 90
2/95 5 5/ 4 ماشین آلات و تجهیزات 9 10 59
3/ 5 تجهیزات اداری و کارگاهی 00 10 6 20 30
36/41 - 118/87 -
-2-5 استهلاک و تعمیر و نگهداری:
واحد مصرف سالیانه
جمع
ردیف شرح
جمع
ردیف شرح استهلاک
-2-4 هزینه سوخت و انرژی:
تعمیر و نگهداری
11
هزینه
(میلیون ریال)
555/ 1 مواد اولیه و بسته بندی 15
367/ 2 حقوق و دستمزد 20
82/ 3 سوخت و انرژی 66
36/ 4 تعمیر و نگهداری 41
118/ 5 استهلاک 87
52/07 ( 6 پیش بینی نشده ( 5%جمع ردیف 1 الی 4
1212/36
هزینه
(هزار ریال) درصد مبلغ درصد مبلغ
555/15 100 0/00 0 555/ 1 مواد اولیه و بسته بندی 15
110/16 30 257/04 70 367/ 2 حقوق و دستمزد کارکنان 20
66/13 80 16/53 20 82/ 3 سوخت و انرژی 66
29/13 80 7/28 20 36/ 4 تعمیر و نگهداری 41
16/20 100 0/00 0 16/ 5 هزینه اداری و فروش ( 1% فروش) 20
0 0 2/69 100 2/ 6 بیمه کارخانه(دو در هزار سرمایه ثابت) 69
33/85 65 18/22 35 52/ 7 پیش بینی نشده 07
0 0 118/87 100 118/ 8 استهلاک 87
810/61 - 420/64 - 1231/25
هزینه ثابت هزینه متغیر
جدول هزینه های جاری طرح
جمع
ردیف شرح
-2-6 جدول هزینه های ثابت و متغیر تولید:
جمع
ردیف شرح
12
هزینه کل
(هزار ریال)
92/ 1 مواد اولیه ( 2 ماه مواد اولیه و بسته بندی) 53
130/14
جمع
(میلیون ریال)
1302/ 1 سرمایه گذاری ثابت 53
42/ 2 هزینه های قبل از بهره برداری 00
130/ 3 سرمایه درگردش 14
1474/66
37/61
جدول سرمایه گذاری:
ردیف هزینه های طرح
سرمایه در گردش:
جمع
ردیف شرح
2
تنخواه گردان ( 20 روز هزینه های تولید به جزء هزینه مواد
اولیه و بسته بندی)
جمع
13
بهای فروش واحد =
ظرفیت فروش = تن
کل درآمد فروش =
هزینه ثابت
سود ناویژه :
388 سود ناویژه = - فروش سالیانه / میلیون ریال 75
محاسبه سود ویژه :
سود ناویژه : میلیون ریال
میلیون ریال
میلیون ریال
هزینه متغیر تولید- فروش
= قیمت تمام شده واحد محصول
میلیون ریال
3 - قیمت تمام شده هر واحد تولید(کیلوگرم):
4 - قیمت فروش کالا :
ریال
هزینه ثابت تولید
3420/14
1620
360
میزان فروش در نقطه سر به سر :
محاسبه نقطه سر به سر :
= 52/ درصد % 0
=
جمع هزینه های سالیانه تولید
ظرفیت سالیانه تولید
4/5
1-
هزینه متغیر
فروش کل
میلیون ریال
100×
81/60
16/20
388/75
- حقوق و دستمزد پرسنل اداری
- هزینه های اداری و فروش
کسر می شود: هزینه های عملیاتی شامل:
هزینه های تولید سالیانه
= 841/ میلیون ریال 91
14
میلیون ریال
میلیون ریال
میلیون ریال
945/ میلیون ریال 78
805/ میلیون ریال 91
290/ سود عملیاتی : 95
کسر می شود: هزینه های غیرعملیاتی شامل:
21/ - استهلاک هزینه های قبل از بهره برداری (دو ساله) 00
269/ - سود ویژه قبل از کسر مالیات 95
نرخ بازدهی سرمایه :
= 20/ درصد % 7
سود ویژه قبل از کسر مالیات
سرمایه گذاری ثابت
دوره بازگشت سرمایه :
= 4/ سال 8
سرمایه گذاری ثابت طرح
سود ویژه قبل از کسر مالیات
فروش کل
درصد =
ارزش افزوده خالص
فروش کل
ارزش افزوده ناخالص
ارزش افزوده ناخالص :
49/7%
ارزش افزوده خالص =( استهلاک قبل از بهره برداری + استهلاک دارائیها)-(ارزش افزوده ناخالص)
= ارزش افزوده ناخالص به فروش
= ارزش افزوده خالص به فروش
=
ارزش افزوده ناخالص =( تعمیر و نگهداری + سوخت و انرژی + مواد اولیه و بسته بندی)-(فروش کل)
58/ درصد % 4
15
طرح توجیهی تولید رشته آشی و پلویی به ظرفیت 360 تن در سال
بسمه تعالی وزارت تعاون معاونت طرح و برنامه دفتر امور اقتصادی و تسهیلات بانکی1
خلاصه طرح:
موضوع طرح: تولید رشته آشی و پلویی
دستگاه صادره کننده مجوز: وزارت صنایع و معادن
ظرفیت اسمی تولیدات: 360 تن
نوع تولیدات: تولید رشته آشی و پلویی تعداد شاغلین: 8 نفر
سرمایه گذاری کل طرح:1474.66
سرمایه گذاری ثابت:1344.53
سرمایه در گردش:.130.14
درآمد سالیانه: 1620 میلیون ریال
سود ویژه: 269.95
دوره بازگشت سرمایه: 4.8 سال
/ نرخ بازدهی سرمایه: 20.7
مشخصات سرمایه گذاری طرح:
مقدمه با توجه به ورود تکنولوژیهای جدید و بهمره آن فرهنگ مرتبط با آن در اقشار مختلف جامعه غذاهای متنوعی در بین افراد رایج شده است و نوع مواد مصرفی با در نظر گرفتن دو فاکتور اساسی یعنی مطلوبیت فرهنگی و امکانات اقتصادی را در برنامه غذایی خود گنجانده اند. در این میان یکی از انواع غذاهایی که با توجه به معیارهای مورد اشاره در خور توجه واقع شده است انواع رشته های آشی و پلویی می باشد که گذشته از ظاهر مطلوب و تطابق با تحولات فرهنگی از جنبه اقتصادی نیز مقرون به صرفهاست.ماده اولیه این رشته ها ، گندم می باشد که خوراک اصلی و دائمی ما را تشکیل می دهد و این درشرایطی است که تعدادی از استانهای کشور ، رشته مورد نیاز خود را از سایر استانها تامین می کنند.لذااین امر لزوم تشکیل چنین کارخانجاتی را در مناطقی از کشور که مصرف بیشتری دارند را نشان می دهد.روش تولید :ابتدا آرد را به صورت خمیر درآورده که این عمل در دستگاه خمیرکن انجام می گیرد. سپس خمیرساخته شده وارد دستگاه خمیر پهن کن می شود ، سپس خمیر پهن شده برش داده می شود و بعد ازآن وارد اطاق خشک کن می شود تا عمل خشک کردن انجام بگیرد . سپس محصول آماده شده بستهبندی شده و آماده عرضه به بازار خواهد بود.با توجه به مصرف بالای انواع رشته های خوراکی در ایران ، توجیه اقتصادی اجرای این طرح مناسب بوده ضمن اینکه با اجرای این طرح ، می توان بستر مناسبی را برای اشغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد که با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان می توانند سهم بسزایی در آن داشته باشند.
خرید فایللینک منبع :
طرح توجیهی تولید رشته آشی و پلویی به ظرفیت 360 تن در سال250 - دانلود طرح توجیهی: تولید رشته آشی و پلویی به ظرفیت 360 تن ...
listingf.blogsky.com/.../250-دانلود-طرح-توجیهی-تولید-رشته-آشی-و-پلویی-به-ظرفیت-360-تن-در-سال-15-صفحهCached18 آگوست 2016 ... 250 - دانلود طرح توجیهی: تولید رشته آشی و پلویی به ظرفیت 360 تن در سال - 15
صفحه - فایل لیستینگ -
دانلود طرح توجیهی: تولید رشته آشی و پلویی به ظرفیت 360 تن در سال
1srbiau.blogsky.com/1395/08/25/post-910/Cached15 نوامبر 2016 ... دانلود طرح توجیهی و بررسیها توانایی سنجی طرح بررسی ابعاد مختلف طرح (معرفی
محصول - مالی – منابع انسانی – فضا و ...) دارای فرمت PDF می باشد.
دانلود طرح توجیهی تولید رشته آشی و پلویی به ظرفیت 360 تن در سال
www.iranfactory.com/.../1280-download-tensile-filament-production-plan-and-plvyyCachedدانلود طرح توجیهی تولید رشته آشی و پلویی به ظرفیت 360 تن در سال.
طرح توجیهی تولید رشته آشی و پلویی به ظرفیت 360 تن در سال
sero.cero.ir/product-324794-طرح-توجیهی-تولید-رشته-آشی-و-پلویی-به-ظرفیت-360-تن.aspxCachedطرح توجیهی تولید رشته آشی و پلویی به ظرفیت 360 تن در سال.
برترین پکیج طرح توجیهی تولید رشته آشی و پلویی به ظرفیت 360 ...
ramtindlw.ir/article20007.htmlCached13 نوامبر 2016 ... لحظات خوشی را برای شما آرزومندیم به صفحه دانلود فایل(طرح توجیهی تولید رشته
آشی و پلویی به ظرفیت 360 تن در سال)خوش آمدید برای دانلود به ادامه ...
[DOC] طرح توجیهی تولیـد رشته آشی و پلویی با ظرفیت 360 تن در سال
www.iranicc.ir/download/tarh.../reshte%20ashi%20va%20poloyi.docCached
Similarبا ظرفیت 360 تن در سال ... موضوع طرح : تولید رشته آشی و پلویی ... با توجه به
مصرف بالای انواع رشته های خوراکی در ایران ، توجیه اقتصادی اجرای این طرح مناسب
بوده ...
خرید و دانلود طرح توجیهی تولید رشته آشی و پلویی به ظرفیت 360 تن ...
kmyabdlcnt.ir/post.php?id=8533Cached1 نوامبر 2016 ... برای مشاهده توضیحات کامل محصول دانلودی|| طرح توجیهی تولید رشته آشی و پلویی به
ظرفیت 360 تن در سال || روی دکمه ادامه مطلب کلیک فرمایید
[PDF] reshte ashi
www.roshd.ir/Portals/0/KarAfarini/PDFs/tarh/sanat/reshte_ashi.pdfCached
Similar360 ﺗﻦ در ﺳﺎل. ﺗﻬﻴﻪ ﺷﺪه در ﺳﺎل 1385. ﻃﺮح ﺗﻮﺟﻴﻬﻲ ﺗﻮﻟﻴﺪ رﺷﺘﻪ آﺷﻲ و ﭘﻠﻮﻳﻲ. ﺑﻪ ﻇﺮﻓﻴﺖ. ﺑﺴﻤﻪ ﺗﻌﺎﻟﻲ.
وزارت ﺗﻌﺎون. ﻣﻌﺎوﻧﺖ ﻃﺮح و ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ. دﻓﺘﺮ اﻣﻮر اﻗﺘﺼﺎدی و ﺗﺴﻬﻴﻼت ﺑﺎﻧﻜﻲ. 1 ...
دانلود طرح توجیهی تولید رشته آشی و پلویی به ظرفیت 360 تن در سال
kavirdlc.ir/دانلود-طرح-توجیهی-تولید-رشته-آشی-و-پلوی/Cached24 ا کتبر 2016 ... شعار همیشگی ما مشتری مداری و کسب رضایت شما عزیزان می باشد عنوان محصول
دانلودی:طرح توجیهی تولید رشته آشی و پلویی به ظرفیت 360 تن در ...
دانلود طرح توجیهی تولید رشته آشی و پلویی به ظرفیت 360 تن در سال ...
36pi6d.nikansefile.ir/Cachedدانلود طرح توجیهی تولید رشته آشی و پلویی به ظرفیت 360 تن در سال - خرید آنلاین
و دریافت.