پروژه کارآفرینی شرکت کامپیوتری برنامه نویسی در 22 صفحه ورد قابل ویرایش
دوران تکوینی تمدن انسان از نظر مورخین به مراحل گوناگون تقسیم شده است که از میان انها چهار عنصر غارنشینی ، کشاورزی ، صنعت و الکترونیک و ارتباطات نقاط عطفی در تاریخ تمدن بشر بوجود آورده اند .
عصرغارنشینی ، تحولات تاریخی انسان را از ابتدای خلقت تا حدود هشت هزار سال قبل از میلاد رادر بر می گرد . در ایندوران تحول چشمگیری در تاریخ بشری رخ نداده وبشر غالباً افراد مصرف کننده ای در جامعه
بوده اند تا اینکه در نقطه ای از تاریخ حدود هشت هزار سال قبل از میلاد انقلاب کشاورزی آغاز شد و جای خود را در کره زمین با گسترش روستاها ، ایجاد زمین های زراعتی و شیوه جدید زندگی باز کرد . از سال 1750 میلادی به عبد این موج نیروی متحرک خود را از دست دادو انقلاب صنعتی عنان اختیار رال در دست گرفت و تمدن صنعتی بر برصه گیتی مسلط شد تا اینکه آن نیز به اوج خود رسید ودر دهه قبل از 1955 نقطه عطفی در تاریخ تمدن بشر بوجود آمد . دهه ای که در آن ، کامپیوتر و بسیاری از اختراعات دیگر بوجود آمده و گسترش یافتند و بشریت یا جهش کوانتمی و یا عمیق ترین خیزش اجتماعی و خلاقانه ترین نوسازی که جامعه به خود دیده است مواجه شد .
تاریخچه :
توسعه کامپیوتر برای شمارش و محاسبات ریاضی به هزاران سال قبل بر می گردد . به زمانی در حدود 600 سال قبل از میلاد مسیح ، به زمانی که چینی ها موفق به ساخت دستگاهی به تام چرتکه شدند . دستگاهی که بقدری از عصر خود فراتر بود که امروزه هم کاربردهایی دارد .
در سال 1642 بلیز پاسکال اولین ماشین حساب مکانیکی خود را اختراع نمود بعضی از اصول اساسی و مکانیزم ماشین او هنوز هم مورد استفاده قرار می گیرد . در سال 1953 شرکت آی بی ام اولین کامپیوتر خود را با حافظه الکترومغناطیسی ساخت وشرکت های سازنده دیگر از قبیل CDC ، NCR ، SRC مشغول ساخت کامپیوتر های بزرگ شدند . و چیزی نگذشت که رقابت در ساخت کامپیوترهای الکترونیکی باعث پیشرفت های عظیمی در این تکنولوژی شد . در سال 1955 با اختراع ترانزسیتور که به انقلاب صنعتی الکترونیک معروف است سرعت عملیات به دهها برابر ماشین های غیر ترانیزستوری می رسید . در سال 1962 ترانزیستورهای کوچک را کوچکتر کردند و با استفاده از مدارهای یکپارچه و عناصر مغناطیسی کامپیوترهائی به بازار عرضه شد که سرعت محاسباتی را چند صد برابر کردند .
تولیدات و مصارف صنعتی :
به طور عمده تولیدات در زمینه علمن کامپیوتر به دو قسمت سخت افزار و نرم افزار تقسیم بندی شده است . در قسمت نرم افزار هم می توان به عناصر برنامه نویس و کاربرها اشاره کرد . در زمینه تولیدات نرم افزار شرکت های معتبری در دنیا مشغول هستند از آن جمله شرکت مایکروسافت . بورند ، آلوب و شرکت هایی در کشور عزیزمان مانند : مینا ، نوین گستر . در قسمت سخت افزار هم شرکت هایی مانند : Philips , TVM , ACER , LG , IBM و ... مشغول به کار هستند .
امروزه در هر مکانی برای انجام سریع و ذخیه سازی اطلاعات و کنترل دقیق از کامپیوتر استفاده می شود . مانند : کنترل کارخانه های ماشین سازی توسط کامپیوترهای بزرگ ، محاسبات ریاضی مربوط به علوم هوا و فضا ، طراحی و ... .
فرصت های شغلی :
در زمینه فرصت های شغلی می توان چند مثال را یادآور شد : تقریباً در 6 ماه قبل سران کشور ایتالیا بابوجود آوردن یک شبکه بزرگ در سطح این کشور موفق شدند نزدیک به دو میلیون فرصت شغلی را فراهم آورند که این یکموفقیت بزرگ محسوب می شود .
در اوسط دهه 80 شرکت IBM بارکودی مواجه شد که تصمیم به اخراج نزدیک به 30 هزار نفر از کارکنان خود آن هم نه در کشور آمریکا بلکه از خاور دور گرفت . «نشان از کارکنان زیاد این شرکت » .
پس با بوجود آوردن موسسات کامپیوتری و شبکه ها و شرکت های برنامه نویسی می توان فرصت های شغلی بسیاری بوجود آورد .
رهبر گروه
عمل رهبران گروه می تواند در موفقیت یاعدم موفقیت پروژه نرم افزار موثر باشد . یک فرد تکنیکی و با لیاقت می تواند این نقش را بازی کند . رهبر گروه مسئول برنامه ریزی پروژه ، اجرای دقیق کار و حصول اطمینان از اجرای استانداردهای مورد نیاز . خاتمه نرم افزار در زمان معین با سرمایه گذاری تعیین شده می باشد . مدیریت حزب می تواند موفقیت پروژه را تضمین کند ، مدیریت بد یا پشتیبانی ناقص مدیریت احتمالاً منجر به تاخیر در تحویل نرم افزار شده . هزینه آن از مقدار تخمین زده شده بیشتر می شود و پروژه با شکست مواجه می شود .
برای مثال خرابی بسیاری از پروژه های نرم افزار در دهه 1960 و اوایل 1970 مشکلات مدیریت نرم افزار را روشن ساخت .