چکیده: مقدمه: ژلاتین یک بیوپلیمر مهم کاربردی است که به طور گسترده در مواد غذایی به کار می رود. ژلاتین های تجاری به دلایل مذهبی و فرهنگی اجتماعی در ادیان اسلام و یهودیت قابل پذیرش نمی باشند، به همین دلیل استخراج ژلاتین از ضایعات صنعت فرآوری ماهی به عنوان منبع جایگزین ژلاتین های تجاری، اهمیت قابل توجهی پیدا کرده است.مواد و روش ها: به منظور بهینه سازی شرایط استخراج ژلاتین از پوست فیل ماهی ایرانی ( Huso huso )، تاثیر غلظت هیدروکسیدسدیم ( 0.01-0.05-0.075 نرمال) و هیدروکسیدکلسیم ( 0.075-0.0 ...
بررسی اثر پیش فرآوری با قلیا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ...
fa.journals.sid.ir/ViewPaper.aspx?id=234644Im Cacheدانلود رایگان متن کامل مقاله علمی پژوهشی بررسی اثر پیش فرآوری با قلیا بر
ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی ژلاتین فیل ماهی ایرانی (بلوگا)
بررسی اثر پیش فرآوری با قلیا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ...
jftn.srbiau.ac.ir/article_6255_1202.htmlIm Cacheنتیجهگیری: نتایج نشان دادند که پیش فرآوری استخراج ژلاتین از پوست ماهی مذکور
... در غلظت 01/0 نرمال، موجب تولید ژلاتین با ویژگی های عملکردی بهتری میگردد. ...
قلیا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی ژلاتین فیل ماهی ایرانی (بلوگا).
بررسی اثر پیش فرآوری با قلیا بر ویژگی های ... - فایل رسانی
www.fileresani.ir/بررسی-اثر-پیش-فرآوری-با-قلیا-بر-ویژگی-ها/Im Cache28 جولای 2016 ... بررسی اثر پیش فرآوری با قلیا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی
ژلاتین فیل ماهی ایرانی (بلوگا). Admin 5 روز ago فنی و مهندسی ...
بررسی اثر پیش فرآوری با قلیا بر ویژگی های ... - فایل رسان
fileresan.gigfa.com/بررسی-اثر-پیش-فرآوری-با-قلیا-بر-ویژگی-ها/Im Cache8 آگوست 2016 ... بررسی اثر پیش فرآوری با قلیا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی
ژلاتین فیل ماهی ایرانی (بلوگا). Admin 1 هفته ago فنی و مهندسی ...
بررسی اثر پیش فرآوری با قلیا بر ویژگی های ... - فایل اول
fileavval.ir/بررسی-اثر-پیش-فرآوری-با-قلیا-بر-ویژگی-ها/Im Cacheبررسی اثر پیش فرآوری با قلیا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی
ژلاتین فیل ماهی ایرانی (بلوگا). مرداد ۲۷, ۱۳۹۵. توسط فایل اول. بدون دیدگاه.
بررسی اثر پیش فرآوری با قلیا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ...
eketab.sellfile.ir/prod-212556-بررسی+اثر+پیش+فرآوری+با+قلیا+بر+ویژگی+های+فیزیکوشیمیایی+و+رئولوژیکی+ژلاتین+فیل+ماه...Im Cacheبررسی اثر پیش فرآوری با قلیا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی
ژلاتین فیل ماهی ایرانی (بلوگا)
magiran.com: مجله علوم غذایی و تغذیه،
www.magiran.com/magtoc.asp?mgID=5248&Number...0Im Cacheبررسی اثر پیش فرآوری با قلیا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی
ژلاتین فیل ماهی ایرانی (بلوگا) سمیرا صباغ پور ، علی معتمدزادگان ، میلاد حدیدی
صص ...
دسترسی به کلیه مقالات بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع ...
www.callforpapers.ir/.../دسترسی-به-کلیه-مقالات-بیست-و-یکمین-کنگر/Im Cacheبررسی اثر استخراج با پیش فرآوری قلیایی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و
رئولوژیکی ژلاتین فیل ماهی ایرانی (بلوگا) · جداسازی پپتیدهای بیواکتیو با
فعالیت ...
علی معتمدزادگان - جویشگر علمی فارسی (علم نت)
elmnet.ir/author/علی-معتمدزادگانIm Cacheعلی معتمدزادگان با حوزه های تخصصی :ژلاتین, ریولوژی, الکالاز, روش سطح پاسخ,
پوشش خوراکی, کوسه چانه سفید, سینرزیس, صمغ دانه ... بررسی اثر پیش فرآوری با
قلیا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی ژلاتین فیل ماهی ایرانی (بلوگا).
1080 - پایگاه خلاصه مقالات
abstract.atizo.se/page/1080Im Cacheعنوان مقاله: بررسی اثر پیش فرآوری با قلیا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و
رئولوژیکی ژلاتین فیل ماهی ایرانی (بلوگا). عنوان نشریه: علوم غذایی و تغذیه : بهار
...