خرید و دانلود فایلهای علمی

انواع تحقیق پروژه پاورپوینت مقاله و سایر فایلهای مجاز

خرید و دانلود فایلهای علمی

انواع تحقیق پروژه پاورپوینت مقاله و سایر فایلهای مجاز

بررسی اثر پیش فرآوری با قلیا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی ژلاتین فیل ماهی ایرانی (بلوگا)

چکیده: مقدمه: ژلاتین یک بیوپلیمر مهم کاربردی است که به طور گسترده در مواد غذایی به کار می رود. ژلاتین های تجاری به دلایل مذهبی و فرهنگی اجتماعی در ادیان اسلام و یهودیت قابل پذیرش نمی باشند، به همین دلیل استخراج ژلاتین از ضایعات صنعت فرآوری ماهی به عنوان منبع جایگزین ژلاتین های تجاری، اهمیت قابل توجهی پیدا کرده است.مواد و روش ها: به منظور بهینه سازی شرایط استخراج ژلاتین از پوست فیل ماهی ایرانی ( Huso huso )، تاثیر غلظت هیدروکسیدسدیم ( 0.01-0.05-0.075 نرمال) و هیدروکسیدکلسیم ( 0.075-0.0 ...



لینک منبع :بررسی اثر پیش فرآوری با قلیا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی ژلاتین فیل ماهی ایرانی (بلوگا)

بررسی اثر پیش فرآوری با قلیا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ... fa.journals.sid.ir/ViewPaper.aspx?id=234644‎Im Cacheدانلود رایگان متن کامل مقاله علمی پژوهشی بررسی اثر پیش فرآوری با قلیا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی ژلاتین فیل ماهی ایرانی (بلوگا) بررسی اثر پیش فرآوری با قلیا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ... jftn.srbiau.ac.ir/article_6255_1202.html‎Im Cacheنتیجه‌گیری: نتایج نشان دادند که پیش فرآوری استخراج ژلاتین از پوست ماهی مذکور ... در غلظت 01/0 نرمال، موجب تولید ژلاتین با ویژگی های عملکردی بهتری می‌گردد. ... قلیا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی ژلاتین فیل ماهی ایرانی (بلوگا). بررسی اثر پیش فرآوری با قلیا بر ویژگی های ... - فایل رسانی www.fileresani.ir/بررسی-اثر-پیش-فرآوری-با-قلیا-بر-ویژگی-ها/‎Im Cache28 جولای 2016 ... بررسی اثر پیش فرآوری با قلیا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی ژلاتین فیل ماهی ایرانی (بلوگا). Admin 5 روز ago فنی و مهندسی ... بررسی اثر پیش فرآوری با قلیا بر ویژگی های ... - فایل رسان fileresan.gigfa.com/بررسی-اثر-پیش-فرآوری-با-قلیا-بر-ویژگی-ها/‎Im Cache8 آگوست 2016 ... بررسی اثر پیش فرآوری با قلیا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی ژلاتین فیل ماهی ایرانی (بلوگا). Admin 1 هفته ago فنی و مهندسی ... بررسی اثر پیش فرآوری با قلیا بر ویژگی های ... - فایل اول fileavval.ir/بررسی-اثر-پیش-فرآوری-با-قلیا-بر-ویژگی-ها/‎Im Cacheبررسی اثر پیش فرآوری با قلیا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی ژلاتین فیل ماهی ایرانی (بلوگا). مرداد ۲۷, ۱۳۹۵. توسط فایل اول. بدون دیدگاه. بررسی اثر پیش فرآوری با قلیا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ... eketab.sellfile.ir/prod-212556-بررسی+اثر+پیش+فرآوری+با+قلیا+بر+ویژگی+های+فیزیکوشیمیایی+و+رئولوژیکی+ژلاتین+فیل+ماه...‎Im Cacheبررسی اثر پیش فرآوری با قلیا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی ژلاتین فیل ماهی ایرانی (بلوگا) magiran.com: مجله علوم غذایی و تغذیه، www.magiran.com/magtoc.asp?mgID=5248&Number...0‎Im Cacheبررسی اثر پیش فرآوری با قلیا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی ژلاتین فیل ماهی ایرانی (بلوگا) سمیرا صباغ پور ، علی معتمدزادگان ، میلاد حدیدی صص ... دسترسی به کلیه مقالات بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع ... www.callforpapers.ir/.../دسترسی-به-کلیه-مقالات-بیست-و-یکمین-کنگر/‎Im Cacheبررسی اثر استخراج با پیش فرآوری قلیایی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی ژلاتین فیل ماهی ایرانی (بلوگا) · جداسازی پپتیدهای بیواکتیو با فعالیت ... علی معتمدزادگان - جویشگر علمی فارسی (علم نت) elmnet.ir/author/علی-معتمدزادگان‎Im Cacheعلی معتمدزادگان با حوزه های تخصصی :ژلاتین, ریولوژی, الکالاز, روش سطح پاسخ, پوشش خوراکی, کوسه چانه سفید, سینرزیس, صمغ دانه ... بررسی اثر پیش فرآوری با قلیا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی ژلاتین فیل ماهی ایرانی (بلوگا). 1080 - پایگاه خلاصه مقالات abstract.atizo.se/page/1080‎Im Cacheعنوان مقاله: بررسی اثر پیش فرآوری با قلیا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی ژلاتین فیل ماهی ایرانی (بلوگا). عنوان نشریه: علوم غذایی و تغذیه : بهار ...