خرید و دانلود فایلهای علمی

انواع تحقیق پروژه پاورپوینت مقاله و سایر فایلهای مجاز

خرید و دانلود فایلهای علمی

انواع تحقیق پروژه پاورپوینت مقاله و سایر فایلهای مجاز

مقاله بررسی اثر قلیا برروی پنبه در محیط مایکروویو

مقاله بررسی اثر قلیا برروی پنبه در محیط مایکروویو

قسمتی از متن:

مرسریزه بدون کشش (Caustisizing)

پنبه در حالت آزاد در سود سوزآور جمع شده (آب رفته) و در نتیجه ارتجاعیت و حجم آن افزایش می‌یابد. این خاصیت سود سوزآور برای تولید پارچه‌های پنبه‌ای با ارتجاعیت مثل لباس ورزشی، جوراب و غیره مورد استفاده قرار می‌گیرد. مقدار جمع‌شدگی به غلظت سود سوزآور بستگی دارد بر اثر جمع‌شدگی پارچه، وزن در واحد سطح افزایش می‌یابد. مرسریزاسیون بدون کشش مقداری از جلای الیاف پنبه می‌کاهد ولی در عوض استحکام و میل جذبی آن برای رنگینه افزایش می‌یابد به علاوه پوشش الیاف پنبه نرسیده (مرده) در رنگرزی بهتر و رنگرزی یکنواخت‌تر می‌گردد. در انجام مرسریزاسیون بدون کشش، استفاده از مواد‌تر کننده مقاوم در مقابل قلیا، به یکنواخت‌تر نمودن و سریعتر کردن عمل کمک می‌کند (Leophen U). غلظت سود سوزآور و مدت زمان لازم برای مرسریزه بدون کشش به کیفیت پارچه بستگی دارد.

محلولهای غلیظ‌تر به زمان واکنش کوتاه‌تری احتیاج دارد. معمولاً برای مرسریزه‌ بدون کشش، از سود سوز‌آور با غلظت 20 درجه بومه استفاده می‌گردد و زمان لازم با توجه به غلظت سود سوزآور حدود 40 تا 60 ثانیه می باشد. چنانچه به دلایل مکانیکی نتوان زمان واکنش را کم انتخاب نمود. لازم است که محلول سود سوزآور رقیق‌تر گردد (حدود 15 درجه بومی).

ساده‌ترین روش مرسریزه بدون کشش، پد کردن پارچه پنبه‌ای با محلول سودسوزآور محتوی ترکننده مقاوم در مقابل قلیا می‌باشد. پس از پد شدن، کافی است به پارچه حدود 30 تا 90 ثانیه زمان داده می‌شود و سپس به کمک ماشین شستشوی مداوم، ابتدا گرم و سپس سرد آبکشی شود. غلتکهای فشار دهنده (فولارد) بین حمام‌ها، سود‌سوزآور را از پارچه جدا می‌کند. خنثی سازی سودسوزآور در آخرین حمام، مخصوصاً برای پارچه‌های ضخیم ضروری می‌باشد. مرسریزه‌ بدون کشش برای الیاف ویسکوز بایستی با دقت فراوان انجام گیرد چون سودسوزآور با غلظت حدود 10 درجه بومه میل به حل ویسکوز دارد و از این رو برای انجام مرسریزه بدون کشش روی الیاف ویسکوز غلظت‌های پائین‌تر از 8 درجه بومه توصیه می‌شود. خطر صدمه دیدن الیاف با اضافه کردن مقداری نمک طعام به محلول سود سوزآور کمتر می‌گردد. استفاده از هیدورکسید پتاسیم به جای سودسوزآور صدمه کمتری را به همراه داشته و بعلاوه زیردست پارچه هم نرمتر می باشد. ولی ازدیاد جذب رنگینه توسط الیاف چندان زیاد نیست. برای مرسریزه بدون کشش ویسکوز می‌توان از دستورهای 9 و 10 استفاده نمود. در دستور 9 پارچه به مدت زمان کافی در محلول سودسوزآور قرار گرفته و سپس آبکشی و خنثی می‌گردد در صورتیکه در دستور 10 پارچه بعد از پد شدن روی یک نوار نقاله قرار گرفته و پس از مدت زمان کافی آبکشی و خنثی می‌شود. این روش به Pad- Plait معروف می‌باشد.

مرسریزاسیون

این عمل بنام جان مرسر، که در سال 1844 اثر سود سوزآور را بر پنبه مطالعه می‌کرد نامگذاری شده است و منظور از آ‎ن قرارداد نخ و یا پارچه‌ پنبه در حالت کشش در محلول سودسوزآور قوی می‌باشد. بر اثر مرسریزاسیون جلای پنبه افزایش می‌یابد. معمولاً پارچه‌های مرغوب پنبه ای پیراهنی، رومیزی، ملحفه‌ای و همچنین نخهای قرقره مرسریزه می‌شود. جلای حاصل از مرسریزاسیون به نوع پنبه و شرایط مرسریزاسیون بستگی دارد. پارچه‌های تهیه شده از نخ پنبه‌ای شانه شده برای این فرایند مناسب‌تر می‌باشد. زیرا وجود انتهای آزاد الیاف در سطح نخ و پارچه از جلای کالا می‌کاهد. علت افزایش جلای پنبه بعد از مرسریزاسیون، ناپدید شدن پیچیدگی در طول پنبه و دایره‌ای شکل شدن سطح قاعده در نتیجه صاف شدن سطح ناهموار آن توضیح داده می‌شود. سطح صاف پنبه مرسریزه شده انعکاس نور را بیشتر و یکنواخت‌تر می‌نماید. علاوه بر افزایش جلاء بر اثر مرسریزاسیون استحکام پنبه هم افزونی می‌یابد. این افزایش ممکن است تا 50 درصد استحکام اولیه برسد. ولی در عوض ارتجاعیت آن کاهش می‌یابد. افزایش استحکام بر اثر مرسریزاسیون را می توان چنین توضحیح داد که بر اثر کشش در حالت تورم مواضع کریستالی الیاف در جهت محور لیف جهت‌گیری می‌کنند. بر اثر مرسریزاسیون قدرت تورم پنبه در آب افزونی می‌یابد. و این خود جذب رنگینه را برای الیاف آسان‌تر می‌سازد. بعنوان مثال رنگینه‌های خمی با سرعت بیشتری جذب پنبه مرسریزه شده و راندمان رنگی بالاتر می‌باشد. به عبارت دیگر پنبه مرسریزه شده بطور کلی در مقایسه با پنبه مرسریزه نشده، در شرایط رنگرزی مساوی پررنگ‌تر جلوه می‌کند. (مرسریزه بعد از رنگرزی هم عمق رنگ را افزایش می‌دهد.)

شدت اثر مرسریزاسیون با درجه مرسریزاسیون نشان داده می‌شود که با تعدادی پیچیدگی باز شده لیف پنبه و یا نمره فعالیت باریم اندازه‌گیری می‌شود.



خرید فایل



لینک منبع :مقاله بررسی اثر قلیا برروی پنبه در محیط مایکروویو

بررسی اثر قلیا برروی پنبه در محیط مایکروویو - دنلود مقاله و پروژه و ... bankmaghale.ir/بررسی-اثر-قلیا-برروی-پنبه-در-محیط-مایکر/‎Cached Similarمقاله بررسی اثر قلیا برروی پنبه در محیط مایکروویو مربوطه به صورت فایل ورد word و قابل ویرایش می باشد و دارای ۴۱ صفحه است . بلافاصله بعد از پرداخت و خرید ... مقاله بررسی اثر قلیا برروی پنبه در محیط مایکروویو | نوین مقاله www.novinmgali.ir/?p=7722‎Cached11 نوامبر 2016 ... شعار همیشگی ما مشتری مداری و کسب رضایت شما عزیزان می باشد اینک شما با جستجوی ((مقاله بررسی اثر قلیا برروی پنبه در محیط مایکروویو)) وارد ... مقاله بررسی اثر قلیا برروی پنبه در محیط مایکروویو - مان فایل maanfile.blogsky.com/.../مقاله-بررسی-اثر-قلیا-برروی-پنبه-در-محیط-مایکروویو‎Cached20 سپتامبر 2016 ... پنبه در حالت آزاد در سود سوزآور جمع شده (آب رفته) و در نتیجه ارتجاعیت و حجم آن افزایش می‌یابد. این خاصیت سود سوزآور برای تولید پارچه‌های پنبه‌ای ... دانلود مقاله بررسی اثر قلیا برروی پنبه در محیط مایکروویو townstore.filenab.com/card.aspx?productid=61911‎Cachedمقاله بررسی اثر قلیا برروی پنبه در محیط مایکروویو. قیمت, 3,500 تومان. نام, *. نام خانوادگی, *. ایمیل, * نامعتبر. موبایل, *. دانلود > فروش دانلودی مقاله بررسی اثر قلیا برروی پنبه در محیط مایکروویو ... www.sarvoptdl.ir/file4102.html‎Cached16 جولای 2016 ... به صفحه دانلود فایل(مقاله بررسی اثر قلیا برروی پنبه در محیط مایکروویو)خوش آمدید برای دانلود به ادامه مطلب بروید.شما پس از پرداخت هزینه ای ناچیز ... دانلود مقاله بررسی اثر قلیا برروی پنبه در محیط مایکروویو papersky.ir/.../60804/مقاله-بررسی-اثر-قلیا-برروی-پنبه-در-محیط/‎Cachedدانلود مقاله بررسی اثر قلیا برروی پنبه در محیط مایکروویو مرسریزه بدون کشش ( Caustisizing) پنبه در حالت آزاد در سود سوزآور جمع شده (آب رفته) و در نتیجه ارتجا. مقاله بررسی اثر قلیا برروی پنبه در محیط مایکروویو - کوهساران kuhsaranpcs.meeblog.ir/vote/3053-2‎Cached6 سپتامبر 2016 ... عنوان فایل : مقاله بررسی اثر قلیا برروی پنبه در محیط مایکروویو. شناسه فایل : 115469. پشتیبانی توسط : سیستم فروش آفمَس. برای مشاهده ... دریافت فایل مقاله بررسی اثر قلیا برروی پنبه در محیط مایکروویو ... rayantrhtuba.meeblog.ir/post/2859‎Cachedبیننده گرامی سلام.به وب ما خوش آمدید با سلام،محصول دانلودی +{{مقاله بررسی اثر قلیا برروی پنبه در محیط مایکروویو}}+آماده ارائه به جویندگان عزیز میباشد.با کلیک ... مقاله بررسی اثر قلیا برروی پنبه در محیط مایکروویو | شبکه مقاله articlenetwork.ir/p=43292‎Cached29 ا کتبر 2016 ... دسته: پژوهش ها فرمت فایل: doc حجم فایل: 116 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 30 مقاله بررسی اثر قلیا برروی پنبه در محیط مایکروویو قسمتی از ... مقاله بررسی اثر قلیا برروی پنبه در محیط مایکروویو anqnu.stu1.ir/posts‎Cachedمقاله بررسی اثر قلیا برروی پنبه در محیط مایکروویو · مشاهده وبلاگ · پروفایل مدیر · مشاهده عناوین مطالب · تماس با ما · مشاهده نسخه موبایل · فید مطالب وبلاگ ( RSS ) ...