تاریخچه تاسیس دفتر مهندس امین سازه در سال 1379 بوده است و حدود 8 سال تجربه کاری مفید دارد.
علل ایجاد دفتر مهندس امین سازه به خاطر نیاز منطقه به ساخت خانههای جدید زیبا سازی منطقه از خانههای رسوده، اشتغال چند فرد تحصیل کرده به کار در دفتر مهندس و در مجموع سربلندی جامعه در مسیر ساخت و ساز.
مهندس امین مسئول این دفتر مهندسی میباشد و از تجربه و سطح بالای علمی و عملی برخوردار است همکاران ایشان نیز بسیار تحصیل کرده و موفق هستند این دفتر مهندسی در بین دفاتر مهندسی دیگر از اهمیت بیشتری در بین پیمانکاران که صاحبان زمین برخوردار است به دلیل اجرای خوب و اصولی احکام و قوانین خانه سازی توسط این دفتر میباشد.
در این دفتر مهندس کلیه کارهای محاسباتی، طراحی، مکانیک، تاسیسات، برق و نظارت انجام میشود.
نتیجه گیری و ارزشیابی
کارآموزی به عنوان یک موقعیت مناسب که کارآموز باید از لحظه به لحظه آن استفاده ببرد میتواند زمینه پیشرفت و ارتقاع سطح علمی کارآموز هم از لحاظ عملی و هم از لحاظ نظری مفید و موثر باشد.
1- آشنایی با محیط کار در آینده
2- آشنایی با روابط بین مهندسین و مراجعیت
3- مشاهده نقشههای اجرایی بسیار
4- مسئولیت پذیری در اینگونه دفاتر مهندسی
5- آشنایی با روند کار
6- آشنایی با مواظین و مقررات شهرداری ابهر
7- مشاهده عملی نحوه اجرای پروژه در محل احداث ساختمان
8- نحوه برخورد مهندسین با کارگران و مسئولان اجرایی پروژه
9- نحوه برخورد مهندسین با مشکلات نقشههای اجرایی از جمله :
اشکالات شهرداری – عوارض محل ساختمان – کمبود مصالح – تغییر طرح نقشه و …
10- از همه مهمتر اینکه احساس کردم به عنوان یک فرد تحصیل کردن چگونه میتوان در جامعه و محیط کار که در آینده در آنجام مشغول کار خواهم شد با چه مشکلات و موقعیتها برخورد میکنم و چگونه باید از آنها سربلند بیرون آیم.
مقدمه :
وابستگی انسان به فضا ، ریشه های عمیقی دارد . این دلبستگی از نیاز به درک روابط اجتماعی انسان ، جهت کسب مفهوم و فرمانروایی بر دنیای حوادث و رویدادها سرچشمه می گیرد . بشر بین خود و اشیاء رابطه ایجاد می کند . بدین معنی که وی خود را به طریق فیزیولوژی با اشیاء وفق داده و ایجاد سازگاری می کند . چون حرکات بشر در فضا انجام می شود ، لذا فضا بیان کننده وجه ویژه ای از ایجاد ارتباط میان انسان ها و میان انسان ها و محیط نبوده بلکه صورتی است جامع از هرگونه ایجاد ارتباط و دربرگیرنده آن . بنابراین می توان بر این نکته تاکید کرد که فضا فقط یک جنبه از ایجاد ارتباط کلی است .
در عهد باستان دو نوع تعریف ، مبتنی بر دو گرایش فکری برای فضا یافت می شود : تعریف افلاطون که فضا را همانند یک هستی ثابت و از بین نرفتنی می بیند که هر چه به وجود آید در داخل این فضا جای دارد .