خرید و دانلود فایلهای علمی

انواع تحقیق پروژه پاورپوینت مقاله و سایر فایلهای مجاز

خرید و دانلود فایلهای علمی

انواع تحقیق پروژه پاورپوینت مقاله و سایر فایلهای مجاز

مبانی نظری و فصل دو بررسی سبک دلبستگی

مبانی نظری و فصل دو بررسی سبک دلبستگی

در 84 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

توضیحات: فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)

همراه با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو پایان نامه

توضیحات نظری کامل در مورد متغیر

پیشینه داخلی و خارجی در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه

رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب

منبع : انگلیسی وفارسی دارد (به شیوه APA)

نوع فایل: WORD و قابل ویرایش با فرمت doc

قسمتی از متن مبانی نظری و پیشینه

دلبستگی

در پرداختن به مفهوم دلبستگی، دو بخش اصلی و اساسی وجود دارد: بخش «هنجاری[1]» که به ویژگیهای طبیعی سیستم رفتاری دلبستگی و رشد آن در افراد می‌پردازد؛ و دیگری «تفاوت‌های فردی[2]» در کارکرد سیستم دلبستگی است. بالبی (1973) مفهوم سیستم رفتاری[3] در دلبستگی را از کردارشناسی گرفت؛ یک برنامه عصبی جهانشمول و زیستی مخصوص که رفتار را به گونه‌ای تنظیم می‌کند که شانس فرد برای حیات و تولیدمثل افزایش ‌یابد. در بررسی بخش هنجاری این سیستم رفتاری شش جزء وجود دارد. الف)کارکرد زیستی خاص[4] ب) فعال‌سازی سیستم دلبستگی ج) راهبرد دلبستگی اولیه د) اهداف سیستم دلبستگی ه) زیرلایه‌های شناختی سیستم دلبستگی[5] و در نهایت و) اثر متقابل سیستم رفتاری دلبستگی و سیستم‌های رفتاری دیگر.

الف) کارکرد زیستی سیستم دلبستگی: به نظر می رسد کارکرد زیستی سیستم دلبستگی از فرد (مخصوصاً در نوزادی و اوایل کودکی) در مقابل خطرات به وسیله‌ی جستجوی دیگران حمایت کننده (نگاره‌های دلبستگی) مراقبت می‌کند. بر اساس استدلال تکاملی بالبی، نوزادانی که می توانند در کنار مراقبین حمایت کننده بمانند شانس حیات و تولید مثل بالاتری دارند، بنابراین ژنها رفتار جستجوی مجاورت را رشد و پرورش می‌دهند.

اکنون معلوم است که فعالیت ژنها از طریق واسطه‌های هورمون‌های درون‌ریز عصبی[6] و سیستم‌های فیزیولوژیکی مانند واسطه‌های شیمیایی انتقال دهنده‌ی پیام عصبی همچون اکسی‌توسین[7] و وازوپرسین[8]، هورمونهای عصبی چون آدرنالین و کورتیزول[9]، و ساختارهایی چون آمیگدالا و ... که مسئول پاسخگویی به تهدیدها و استرس‌ها هستند (کارتر[10] و همکاران، 2005) انجام می‌شود. خیلی جالب است که نتایج تحقیقات نشان داده‌اند اکسی‌توسین که نقش مهمی در دلبستگی والد-فرزند و روابط دلبستگی و جنسی در بزرگسالی دارد (کارتر و همکاران، 2005)، در کودکانی که والدین‌شان را از دست داده‌اند یا مورد تهدید واقع شده‌‌اند و یا حمایت کمی دریافت می‌کنند، کاهش می‌یابد.

سطح کورتیزول در کودکان و بزرگسالانی که از نگاره‌های دلبستگی‌شان جدا شده‌اند؛ در هنگامی که از آنها خواسته می‌شود در مورد این مسئله فکر کنند افزایش می‌یابد (گیلات، شیور، مندوزا[11]، مانینگر [12]و فرر[13]، 2006؛ گانار[14]، 2005). بنابراین بالبی به مجاورت و تماس با نگاره‌های دلبستگی حامی، مورد اعتماد و عاطفی به عنوان یک پدیده انسانی طبیعی و دست اول نگاه می‌کند و اعتقاد دارد که از دست دادن این مجاورت باعث یک سری عدم کارایی‌های روانشناختی و فیزیولوژیکی در انسان می‌گردد (بالبی، 1969).

بالبی (1988) اعتقاد دارد که سیستم رفتاری دلبستگی نه تنها در کودکی بلکه در بزرگسالی نیز فعال است. او مخالف این عقیده است که وابستگی به دیگران و سوگواری برای دیگران در هر سنی آسیب‌زا و ناپخته است. به عقیده‌ی وی حتی بزرگسالان بالغ نیز در هنگام خطر، درد، تنهایی و ... از جستجوی مراقبت و همچنین مراقبت از دیگران احساس آرامش می‌کنند. او حتی ابراز می‌دارد که استقلال کامل و بالغ فرد از تعامل مثبت با نگاره‌های دلبستگی به‌دست می‌آید. به بیان دیگر توانایی آرام کردن خود در بزرگسالی به میزان زیادی به آرامشی که فرد از نگاره‌های دلبستگی در کودکی دریافت کرده است، وابسته می‌باشد (میکالینسر و شیور، 2004). ...

...


[1] Normative

[2] Individual differences

[3] Behavioral system

[4] Specific biological function

[5] The cognitive substrate of the system

[6] Neuroendocrine hormones

[7] Oxytocin

[8] Vasopressin

[9] Cortisol

[10] Carter

[11] Mendoza

[12] Maninger

[13] Ferrer

[14] Gunnar

...

2-3- مدل شیور و میکالینسر

مدل شیور و میکالینسر (2002)، یافته‌های بالبی (1973، 1969/1982، 1980)، اینزورث (1991)، کسیدی و کوباک (1988) و مین (1995) را با هم یکپارچه کرده است. در این مدل، سه قسمت عمده وجود دارد. قسمت اول شامل آگاهی و ارزیابی رخدادهای تهدیدآمیز می‌باشد که مسئول فعالسازی راهبرد اولیه دلبستگی یعنی جستجوی مجاورت است. به این معنا که اگر علائم خطر دریافت شود، جستجوی مجاورت فعال می‌گردد. قسمت دوم شامل آگاهی و ارزیابی در دسترس بودن نگاره‌های دلبستگی بیرونی یا درونی‌شده می‌باشد. بر این اساس، افراد مبتنی بر نوع دلبستگی خود، متفاوت عمل می‌کنند، به این معنا که اگر نگاره‌های دلبستگی در دسترس بودند، فرد به سمت استفاده از راهبردهای مبتنی بر ایمنی هدایت می‌شوند. اما اگر نگاره‌های دلبستگی در دسترس نبودند، قسمت سوم مدل پدیدار می‌گردد که به بررسی و ارزیابی امکان وجود جستجوی مجاورت می‌پردازد. این قسمت، افراد را به سمت راهبردهای ثانویه دلبستگی یعنی بیش‌فعال‌سازی یا غیرفعال‌سازی هدایت می‌کند.

این مدل هم به عوامل موقعیتی و هم به عوامل شخصیتی حساس است. هر جزء تشکیل دهنده‌ی این مدل تحت تأثیر موقعیت (برای مثال خطرات و تهدیدها، اطلاعات فعلی در مورد در دسترس بودن یا نبودن نگاره‌های دلبستگی و اطلاعات فعلی در مورد وجود امکان جستجوی نگاره‌ها و کسب حمایت در موقعیت‌های خاص) می باشد؛ این تأثیرات پایین به بالا بر عملکرد سیستم دلبستگی موثر است. علاوه بر این، مدل تحت تأثیر مدلهای کارکردی فرد از خود و دیگران نیز هست. این مدلهای کارکردی در ارزیابی تهدیدها، در دسترس بودن نگاره‌های دلبستگی و امکان وجود جستجوی مجاورت سوگیری می‌کنند و فرایندی بالا به پایین فراهم آورده که همان سبک دلبستگی هر فرد می‌باشد. ...

....

2-3-4-2- رشد راهبردهای ثانویه دلبستگی

در مدل شیور و مکالینسر، هم راهبردهای غیرفعال‌سازی و هم بیش‌فعال‌سازی به عنوان پاسخهای دفاعی به کمبود حس دلبستگی ایمن می‌باشند (شیور و مکالینسر، 2002). علاوه بر این پذیرش یکی از این راهبردها به این امر بستگی دارد که جستجوی مجاورت امری ممکن باشد یا. سوال اصلی اینجاست که چه عوامل شخصی و موقعیتی باعث ایجاد حس امکان‌پذیری جستجو می‌شود؟

برای پاسخ به این سؤال، شیور و مکالینسر (2002) یک چهاچوب علی مشخص کردند که در آن عوامل نزدیک و دور در پذیرش راهبردها نقش دارند. عوامل نزدیک، حالات ذهنی خاصی هستند که به‌ علت عدم دسترسی نگاره‌های دلبستگی و ترس‌ها و تهدیدهایی که فرد با آنها مواجه می‌شود، بوجود می‌آیند. آنها فرض کرده اند که عدم دسترسی به نگاره‌های دلبستگی به شکلهای مختلفی تجربه می‌شود و در نتیجه ترسهای مختلفی را ایجاد می‌کندکه باعث پذیرش راهبردهای مختلف دلبستگی خاص شود. عوامل دور به عوامل خارجی (الگوهای تعامل با نگاره‌های دلبستگی) گفته می‌شود و عوامل داخلی (مثل خلق) که حالت ذهنی فرد را شکل می‌دهد اطلاق می‌شود.

یک تحلیل پدیدارشناسانه از عدم دسترسی به نگاره‌های دلبستگی وجود دو نوع درد روانی را مشخص می‌کند. الف) درد ناشی از عدم دستیابی و ناامیدی از نیازهای دلبستگی و شکست در بودن در مجاورت نگاره دلبستگی ب) درد ناشی از عدم هم تنظیمی موثر پریشانی و تنها ماندن در برخورد با مشکلات. اگرچه این دو نوع بسیار به هم مربوطند اما در افراد مختلف، موقعیت‌های مختلف و روابط مختلف متفاوت است. هرکدام از این حالتها یک حالت ذهنی را ایجاد می‌کند که پذیرش یک راهبرد خاص را میسر می‌سازد.

شکست در انجام رفتار دلبستگی مانند بدست آوردن نتایج مثبت (مثل نزدیکی و عشق) و پذیرش تنبیه‌ها (عدم توجه، طرد کردن وخشم) نوعی حالت ذهنی به وجود می‌آورد که در آن نزدیکی به نگاره‌های دلبستگی به عنوان یکی از شرایط تنبیه است که موجب می‌شود فرد از تلاش های آینده برای حفظ مجاورت بهراسد. علاوه بر این، بر عکس حالت عادی که در آن نگاره‌های دلبستگی فرد را آرام و هدایت می‌کنند، در این حالت تهدید اصلی فرایند جستجوی مجاورت نگاره دلبستگی است در نتیجه فرد مجبور می شود که راهبردهایی را بپذیرد که تجربه تنبیه و عدم پاداش را به کمترین حد خود برساند که این همان راهبردهایی غیر فعال‌سازی است. ...



خرید فایل



لینک منبع :مبانی نظری و فصل دو بررسی سبک دلبستگی

مبانی نظری و پیشینه تحقیق هویت سازمانی | فصل دوم پایان نامه corporate-identity-1-2.najiblog.com/‎Cached14 آگوست 2016 ... اﻳﻦ ﺗﺤﻘﻴﻖ ﺑﺎ ﻫﺪف ﺷﻨﺎﺳﺎﻳﻲ و ﺑﺮرﺳﻲ ﻣﻴﺰان ﺗﻌﻬﺪ ﺳﺎزﻣﺎﻧﻲ ﭘﺎﻳﻮران ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﺪاﻓﻨﺪ ﻏﻴﺮ ﻋﺎﻣﻞ ﻛﺸﻮر اﻧﺠـﺎم. ... مبانی نظری و پیشینه تحقیق سبک دلبستگی (فصل دوم پایان نامه) [PDF] دریافت فایل ganj.irandoc.ac.ir/articles/download_sparse/518570‎Cachedﺑﺮرﺳﯽ راﺑﻄﮥ. ﺷﯿﻮه. ﻫﺎی ﻓﺮزﻧﺪﭘﺮوری و ﺳﺒﮏ. ﻫﺎی دﻟﺒﺴﺘﮕﯽ ﺑﺎ رﺷﺪ. اﺟﺘﻤﺎﻋﯽ ﮐﻮدﮐﺎن ﭘﯿﺶ. دﺑﺴﺘﺎﻧﯽ. ﻣﮋﮔﺎن اﺣﻤﺪﭘﻮر. اﺳﺘﺎد راﻫﻨـﻤﺎ ... ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﻣﺒﺎﻧﯽ ﻧﻈﺮی وﭘ. ﯿﺸﯿﻨﻪ ﻣﻄﺎﻟﻌﺎﺗﯽ ﻧﺘﺎﯾﺞ .... ﻓﺼﻞ دوم. : ﻣﺒﺎﻧﯽ ﻧﻈﺮی ﭘﮋوﻫﺶ. دانلود پایان نامه - پایان نامه روانشناسی raz147.blogfa.com/category/4‎Cached Similarشیوه ها یا راهبردهایی که فرد در مقابله با موارد استرس زا به کار می برد، نقش اساسی در .... تعریف مفاهیم و واژگان کلیدی; فصل دوم: بررسی متون و مبانی نظری تحقیق و ...... هدف بررسی رابطه ادراک فرد از رفتار والدین و سبک دلبستگی به والدین و همسالان با ... مبانی نظری سبک زندگی (فصل دوم پایان نامه)+بسته 10 تایی مقالات ... iranque.ir/فصل-دوم.../218-مبانی-نظری-سبک-زندگی-فصل-دوم-پایان-نامه-بسته-10-تایی-مقالات-مرتبط.html‎Cached Similarمبانی نظری سبک زندگی (فصل دوم پایان نامه)+بسته 10 تایی مقالات مرتبط ... بررسی پیشینه های تجربی در زمینه سبک زندگی در ایران نشان می دهد که سابقه پژوهش در ... بزرگترین سایت دانلود پایان نامه و پروزه - پایان نامه روانشناسی و علوم ... www.raz5050.blogfa.com/category/2‎Cached Similarپایان نامه پیرامون بررسی تفاوت بلوغ عاطفی در بین دانشجویان خانم مجرد و متأهل 18 ... فصل دوم: پیشینه تحقیق; پیشینه تحقیق; پیشینه نظری; تاریخچه روانشناسی ..... بررسی رابطه ادراک فرد از رفتار والدین و سبک دلبستگی به والدین و همسالان با ... مبانی نظری و پیشینه پژوهش روانشناسی در مورد سبک های دلبستگی filekade.azadblog.com/t_مبانی%20نظری%20و%20پیشینه%20پژوهش%20روانشناسی%20در...‎Cached16 آگوست 2016 ... مرجع فایل آنلاین دانلود مستقیم مبانی و پیشینه نظری,دانلود فصل دوم ... مبانی نظری و پیشینه پژوهش روانشناسی در مورد سبک های دلبستگی .... پایان نامه بررسی چالش های برنامه درسی دروس حقوقی مقطع رشته انتظامی دانشگاه علوم . استاد فایل ostadfile.azadblog.com/‎Cached9 ا کتبر 2016 ... مبانی نظری و پیشینه پژوهش (فصل دوم پایان نامه ارشد) یادگیری و یادداری در .... رفتار مرتبط با جنسیت را در سه رویکرد و شش مدل مورد بررسی قرار داده است. ...... حالی که سبک دلبستگی ایمن با احتمال پایینتر بروز طلاق روانی همراه است. تحقیق تعیین رابطه بین سبک های دلبستگی و هوش هیجانی در دانشجویان bankmaghale.ir/تحقیق-تعیین-رابطه-بین-سبک-های-دلبستگی-و/‎Cached Similarفصل دوم : پیشینه تحقیق ... ۲۰) هوش هیجانی و مدیریت در سازمان(مبانی نظری، شیوه‌های آموزش و ابزارهای سنجش) ، سبحانی نژاد، مهدی و یوزباشی، علیرضا(۱۳۸۷). ... هدف پژوهش حاضر بررسی ارتباط سبک های دلبستگی با هوش هیجانی و پیش بینی این توانایی ... OL422 -بررسی رابطه بین سبکهای دلبستگی و اضطراب در بین دانش ... parsproje.com/.../2403-ol422-بررسی-رابطه-بین-سبکهای-دلبستگی-و-اضطراب-در-بین-دانش-آموزان.html‎Cached Similarفصل دوم : پیشینه و ادبیات تحقیق • تأثیر پذیری روان ... شیوه های دلبستگی • رابطة احساس اضطراب در سبک دلبستگی اضطرابی ... نظریه فروید در مورد دلبستگی [PDF] ﻓﺼﻞ دوم ﭘﮋوﻫﺶ ی و ﭘﯿﺸﯿﻨﻪ ﻧﻈﺮی ﯽ ﻧﺎﻣﺒ - دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج www.iausdj.ac.ir/research/DocLib14/مریم%20شمس/فصل%20دوم.pdf‎Similar١٣. ﻓﺼﻞ دوم. ﻧﺎﻣﺒ. ﯽ. ﻧﻈﺮی. و ﭘﯿﺸﯿﻨﻪ. ی. ﭘﮋوﻫﺶ ... ﮔﯿﺮی از ﻣﺒﺎﻧﯽ ﻧﻈﺮی ﭘﮋوﻫﺶ. و ﻧﻬﺎﯾﺘﺎ در. ﺑﺨﺶ ﺷﺸﻢ ﭼﺎرﭼﻮب ﻧﻈﺮی ﭘﮋوﻫﺶ. ﻣﻮرد ﺑﺮرﺳﯽ ﻗﺮار ﻣﯽ .... در ﺑﺮرﺳﯽ ﻫﻮش ﻓﺮﻫﻨﮕﯽ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﻪ ﻣﻔﻬﻮم ﻣﻮازی آن ﺑﺎ ﻋﻨﻮان ﺳﻮاد ﻓﺮﻫﻨﮕﯽ ﮐﻪ ﺗﻮﺳﻂ روزن ﻣﻄﺮح ... ﻫﺎی آﺷﮑﺎر ﻓﺮﻫﻨﮓ ﻋﺒﺎرﺗﻨﺪاز ﻫﻨﺮ، ﻣﻮﺳﯿﻘﯽ، ﺳﺒﮏ رﻓﺘﺎری ﮐﻪ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﺨﺶ.