چای یک نوشیدنی است که با دم کردن برگها،جوانه ها یا شاخه های فرآوری شده بوته چای گونه Camellia sinensis به مدت چند دقیقه درآب داغ درست می شود. فرآوری آن می تواند شامل اکسیداسیون (تخمیر)، حرارت دهی، خشکسازی و افزودن گیاهان، گلها، چاشنیها و میوه های دیگر به آن باشد. چهارنوع چای خالص وجود دارد: چای سیاه، چای اولانگ، چای سبز وچای سفید . اصطلاح چای گیاهی معمولا" به مواد دم کرده میوه ای یا گیاهی همچون چای دانه گل سرخ، چای بابونه و چای سنجد جیلان( Jiaogulan ) که شامل برگهای چای نیست، گفته می شود. (موارد دیگر برای چای گیاهی که درآن از کلمه "چای" استفاده نمی شود "جوشیده" و "دم کرده گیاهی" است). این گفتار منحصرا" به تهیه و کاربردهای بوته چای " Camellia sinesis " می پردازد. این فایل دارای 33 صفحه می باشد. ...
چای - ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
https://fa.wikipedia.org/wiki/چایCached
Similarچای نام یک گیاه و نوشیدنی ساخته شده از این گیاه است. چای واژهای است چینی که در
چین و شمال هندوستان به کار میرود و تقریباً با همان تلفظ وارد زبان فارسی شدهاست.
۱ فرآوری و طبقهبندی - ۲ تاریخچه - ۳ میزان تولید چای در جهان - ۴ فرهنگ چایچای سیاه و خواص درمانی بی نظیر آن - نمناک
namnak.com/چای-سیاه-خواص-درمانی.p15277Cached Rating: 4.7 - 143 reviews
آیا می دانستید مصرف روزانه چای در روز می تواند از بروز حملات قلبی و مغزی جلوگیری
کند؟چای، نوشیدنی است که بیشترین مصرف را بعد از آب در تمام دنیا دارد و داری ...
خواص چای و آشنایی بیشتر با چایی، چای، خواص چای، چای سبز، فواید ...
www.akairan.com/health/vegetable-health/121105124052.htmlCached
Similarچای,خواص چای,خواص دارویی چای,فواید چای,خاصیت چای,چای در طب سنتی,فواید درمانی
چای,مضرات چای,فوائد چای.
چند واقعیت تلخ در مورد چای - سایت حکیم دکتر روازاده
ravazadeh.com/fa/article/5-nourishment-article/2462-tea.htmlCached
Similar1- بوته چای جزو معدود گیاهانی است که به دلیل وجود سموم فراوان در بافت آن، در طبیعت
هیچ آفت جدی به جز انسان ندارد! مزارع این گیاه نیاز به سمپاشی ندارند و هیچ چرنده، ...
Images for چای
فواید و مضرات چای - پارسی طب
fa.parsiteb.com/فواید-و-مضرات-چای/Cached
Similar Rating: 3.7 - 50 votes
چای یکی از نوشیدنیهای پرطرفدار است و در تحقیقات فراوانی که درباره مصرف چای
انجام شده آمده است که مصرف معمولی چای هیچ ضرری برای فرد ایجاد نمیکند. به گزارش ...
15 نکتهای که باید درباره چای بدانید - عصر ایران
www.asriran.com/fa/news/.../15-نکتهای-که-باید-درباره-چای-بدانیدCached
Similar14 ژانویه 2013 ... چای 30 نوع آنتی اکسیدان دارد و بررسیها نشان داده است که مصرف چای احتمال ابتلا به
سرطان کلیه را کاهش میدهد و افرادیکه در روز یک فنجان چای ...
بشنوید از فواید خوردن چای سیاه - سیمرغ
seemorgh.com/health/nutrition/healthy-nutrition/78630-78630/Cached
Similar6 نوامبر 2010 ... چای، نوشیدنی است که بیشترین مصرف را بعد از آب در تمام دنیا دارد، و دارای فواید
زیادی است . خواص جالب توجه چای از محتوای آنتی اکسیدان دارش ناشی ...
انواع چای و خواص آنها
www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=30962Cached
Similar26 دسامبر 2006 ... گیاه چای به صورت بوته، درختچه یا درختی است با نام عملی THEA SINENSIS یا
CAMELIA که از خانوادهی چای (THEACEAE) می باشد. این گیاه در نقاطی ...
چای پرطرفدارترین نوشیدنی درجهان
www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=638Cached
Similar14 ا کتبر 2002 ... شاید بتوان گفت چای این نوشیدنی همگانی که بر سر سفره و روی میز بسیاری از مردم
جهان، در میهمانی ها، جشن ها ، سوگواریها و ... به عنوان پیش غذا، پس ...