خرید و دانلود فایلهای علمی

انواع تحقیق پروژه پاورپوینت مقاله و سایر فایلهای مجاز

خرید و دانلود فایلهای علمی

انواع تحقیق پروژه پاورپوینت مقاله و سایر فایلهای مجاز

تحقیق ومقاله الگوریتم‌های مسیریابی

تحقیق و مقاله الگوریتم‌های مسیریابی دارای 200 صوبا فرمت ورد

  • تعداد بازدید :
  • 14567
  • شنبه 17/5/1388
  • تاریخ :

الگوریتم‌های مسیریابی

در شبکه‌های کوچک، و در نقاطی که انتقال اطلاعات معمولا مستقیم است، مسیریابی چندان جدی گرفته نمی‌شود. اما هنگامی که شبکه‌ها از حالت‌های ایستگاه‌های کاری خارج می‌شوند و کمی پیچیده‌تر می‌شوند، در این حالت، مسیریابی و انتخاب مسیر بهینه برای ارسال بسته‌های اطلاعاتی، به یک امر مهم بدل می‌شود. در شبکه‌های بزرگ، دستگاه‌هایی به‌عنوان مسیریاب (1) وجود دارند که عمل مسیریابی را انجام می‌دهند.

الگوریتم مسیریابی‌ای مناسب است که 6 ویژگی زیر را داشته باشد: صحت عملکرد(2) ، سادگی(3)، قابلیت اطمینان(4)، پایداری(5)، عدالت(6) و بهینگی(7).

بدیهی است که الگوریتمی بهتر است که صحت عملکرد بالایی داشته باشد و در عین حال ساده باشد، اما چه الگوریتمی قابلیت اتکای خوبی دارد؟ الگوریتمی مناسب است که در گذشت زمان، با تغییر نرم‌افزارها و سخت‌افزارهای شبکه و تغییر پروتکل‌ها، همچنان مسیریابی درستی ارائه دهد. همچنین مهم است که بعد از یک مدت زمان خاص، الگوریتم مسیریابی به حالتی پایدار برسد و همزمان با آن، مسیریابی بهینه‌ای داشته باشد و در ارسال بسته‌ها عدالت را رعایت کند.

شبکه

الگوریتم کوتاه‌ترین مسیر

ساده‌ترین روش مسیریابی، روش کوتاه‌ترین مسیر است. هدف اصلی از این الگوریتم، این است که گراف‌ زیرشبکه را طوری تشکیل بدهیم که در آن هر گره را یک مسیریاب فرض کنیم و هر یال را یک خط ارتباطی میان دو مسیریاب. در این حالت، هر یال یک وزن خواهد داشت و با توجه به الگوریتم کوتاه‌ترین مسیر دایجسترا(8) می‌توان کوتاه‌ترین مسیر ممکن را محاسبه کرد.

الگوریتم سیل‌آسا

در این روش، هر بسته ورودی که به یک مسیریاب می‌رسد، از تمام کانال‌های خروجی مسیریاب خارج می‌شود. بدین‌ترتیب تعداد زیادی بسته تکراری وجود خواهد داشت و عملا میزان آن بی‌نهایت خواهد بود. بنابراین باید برای خاتمه این تعداد بسته‌ها راهکاری اندیشید. راهکارهای پیشنهادی برای این روش، استفاده از یک شمارنده گام است. بدین صورت که در سرآیند(9) هر بسته یک شمارنده بگذاریم و در هر گام یک شماره از آن کم کنیم تا به صفر برسد و بسته حذف شود. در این صورت مبدا باید طول شبکه را بداند و در بدترین حالت، طول شبکه را طولانی‌ترین فاصله در نظر بگیرد.

یک روش دیگر، استفاده از حالتی نیمه‌منطقی است. مسیریاب در این روش، بسته را به تمام کانال‌های خروجی نمی‌فرستد. بلکه به کانال‌هایی می‌فرستد که احتمال رسیدن آنها به مقصد وجود دارند. در این صورت اگر بسته‌ای به سمت غرب بخواهد برود، نبایستی از کانال‌های شرقی مسیریاب استفاده کرد، مگر اینکه مسیریاب از ساختار شبکه مطلع باشد و بداند که این کانال‌ها به کجا منتهی می‌شوند.

الگوریتم سیل‌آسا به جز چند مورد خاص، از جمله سیستم‌های توزیعی که عملکردهای موازی در آنها نیاز است، کاربرد علمی دیگری ندارد.

الگوریتم بردار فاصله

در این روش، مسیریاب‌ها در خود جدولی (برداری) ذخیره می‌کنند با عنوان بردار فاصله که در آن بهترین فاصله تا هر مسیریاب دیگر در شبکه را ذخیره می‌کنند. در این صورت، تصمیم‌گیری بهتری هنگام مسیریابی اتخاذ می‌شود. این جدول‌ها با اطلاعات مسیریاب‌های همسایه به‌روز می‌شود. هر یک از عناصر این جدول‌ها یک درایه دوبخشی دارند که یکی از آنها نشانگر خط خروجی مناسب برای رسیدن به مسیریاب مورد نظر و دیگری تخمین فاصله زمانی تا آن مسیریاب است.

الگوریتم حالت لینک

مسیریابی بردار فاصله مسیریابی خوبی بود و حتی در شبکه آرپانت(10) تا سال 1979 نیز عملیاتی بود، اما دو مشکل اساسی داشت. نخست اینکه معیار تاخیر در این الگوریتم، طول صفی از مسیریاب‌ها بود و دوم اینکه پهنای باند هر یک از خطوط در محاسبات دخالت داده نمی‌شد. بنابراین حتی اگر جای فاصله را با پهنای باند در جداول مسیریاب عوض می‌کردند، زمان همگرایی این مسیریاب‌ها به یک نتیجه درست، به بی‌نهایت میل می‌کرد.

الگوریتم حالت لینک، ساده است و می‌توان به‌صورت زیر آن را بیان کرد:

1. هر مسیریاب باید همسایه‌های خود را شناسایی کرده و آدرس‌های شبکه‌شان را داشته باشد.

2. میزان هزینه و یا تاخیر همسایه‌های خود را بداند.

3. اطلاعاتی که از همسایه‌ها بدست آورده است را برای تمام مسیریاب‌های دیگر بفرستد.

4. کوتاه‌ترین مسیر برای رسیدن به دیگر مسیریاب‌ها را محاسبه کند.

شناسایی همسایه‌ها به‌این صورت انجام می‌گیرد که پس از راه‌اندازی مسیریاب (بوت‌شدن) یک بسته سلام(11) به تمام همسایه‌ها ارسال می‌شود. مسیریاب‌های همسایه مشخصات خود را برای این مسیریاب می‌فرستند.

برای تخمین هزینه و تاخیر همسایه‌ها، از بسته‌ای به نام Echo استفاده می‌شود. وقتی مسیریاب این بسته را برای همسایه می‌فرستد، آن مسیریاب فورا باید پاسخ آن را ارسال کند، پس از محاسبه زمان رفت و برگشت و تقسیم آن بر عدد 2، میزان نسبی تاخیر بدست می‌آید. سپس این اطلاعات را در قالب بسته‌ای برای دیگر مسیریاب‌ها ارسال می‌کند تا آنها نیز از وضعیت این مسیریاب مطلع باشند.

بدین ترتیب هر مسیریاب با دریافت اطلاعات کامل از تمام مسیریاب‌های شبکه، می‌تواند همواره بهترین مسیر را انتخاب کند و کوتاه‌ترین مسیر ممکن را برای ارسال بسته‌ها در نظر بگیرد و شش شرط یک الگوریتم را رعایت کند. روش‌های دیگر مسیریابی نیز وجود دارند که به‌ آنها نیز خواهیم پرداخت.



خرید فایل



لینک منبع :تحقیق ومقاله الگوریتم‌های مسیریابی

مقاله الگوریتم های مسیریابی - دنلود مقاله و پروژه و پایان نامه دانشجوئی bankmaghale.ir/مقاله-الگوریتم-های-مسیریابی/‎Cachedروترها از الگوریتمهای مسیریابی،برای یافتن بهترین مسیر تا مقصد استفاده مینمایند هنگامی که ما در مورد بهترین مسیر صحبت میکنیم،پارامترهایی همانند تعداد hopها ... مقاله الگوریتم های مسیریابی در شبکه های حسگر بی سیم - سیویلیکا www.civilica.com/Paper-ISCEE11-ISCEE11_082=الگوریتم-های-مسیریابی-در-شبکه-های-حسگر-بی-سیم.html‎Cached Similarمقاله الگوریتم های مسیریابی در شبکه های حسگر بی سیم, در یازدهمین کنفرانس دانشجویی مهندسی برق (11th Iranian Student Conference on Electrical Engineering ) ... دانلود تحقیق و مقاله پیرامون الگوریتمهای مسیریابی - پروژه دات کام www.prozhe.com/تحقیق-مقاله-الگوریتمهای-مسیریابی‎Cached Similar24 مه 2010 ... در الگوریتم های مسیر یابی غیر متمرکز،هر روتر اطلاعاتی در مورد روترهایی که مستقیما به آنها متصل میباشند در اختیار دارد. در این روش هر روتر در مورد ... دانلود تحقیق و مقاله و پروژه دانشجویی در مورد الگوریتم مسیریابی paperdoc.ir/جستجوی-مقالات/q/الگوریتم-مسیریابی‎Cachedشما عبارت الگوریتم مسیریابی را در سایت جستجو کرده اید. براساس درخواست جستجوی شما برای دانلود تحقیق درباره الگوریتم مسیریابی و مقاله در مورد الگوریتم ... مقاله الگوریتم های مسیریابی www.bornatarin.com/downloads/مقاله-الگوریتم-های-مسیریابی‎Cachedمقاله الگوریتم های مسیریابی قسمتی از متن : طراحی الگوریتم اصول عملکرد روترها از الگوریتمهای مسیریابی،برای یافتن بهترین مسیر تا مقصد استفاده مینمایند ... تحقیق مقاله الگوریتم‌های مسیریابی | تحقیق گستر www.risearticle.ir/download/11456‎Cached31 ا کتبر 2016 ... ما اولین نیستیم ولی بی شک برترین هستیم با سلام حضور پژوهندگان گرامی.شما به صفحه اختصاصی تحقیق مقاله الگوریتم‌های مسیریابی وارد شده ... دانلود رایگان مقاله با ترجمه : الگوریتم های مسیریابی برای شبکه های ... freepaper.us/?paperno=84842‎Cached Similarدریافت مقاله با ترجمه فارسی Wiley Blackwell (John Wiley & Sons) : Routing algorithms for switching networks with probabilistic traffic دانلود رایگان مقاله. دانلود پروژه و مقاله در مورد الگوریتم های مسیریابی - دانلود برتر www.dlbartar.com/tag/دانلود-پروژه-و-مقاله-در-مورد-الگوریتم-ه/‎Cached Similar15 جولای 2015 ... ما برآن شدیم امروز تحقیق و مقاله ای در مورد الگوریتم های مسیریابی برای شما دوستان محترم آماده دانلود کنیم.در الگوریتم های مسیر یابی غیر متمرکز،هر ... تحقیق مقاله الگوریتم‌های مسیریابی | رامتین دانلود ramtindlw.ir/article20183.html‎Cached14 نوامبر 2016 ... به صفحه دانلود فایل(تحقیق مقاله الگوریتم‌های مسیریابی)خوش آمدید برای دانلود به ادامه مطلب بروید.شما پس از پرداخت هزینه ای ناچیز فایل{تحقیق ... کویر دانلود » کاملترین فایل تحقیق مقاله الگوریتم‌های مسیریابی kavirdlc.ir/کاملترین-فایل-تحقیق-مقاله-الگوریتم‌ه/‎Cached1 نوامبر 2016 ... ... مقاله الگوریتم‌های مسیریابی_خوش امدید.امیدوارم بهره کافی را از تحقیق مقاله الگوریتم‌های مسیریابی ببرید. تحقیق ومقاله الگوریتم‌های مسیریابی.