خرید و دانلود فایلهای علمی

انواع تحقیق پروژه پاورپوینت مقاله و سایر فایلهای مجاز

خرید و دانلود فایلهای علمی

انواع تحقیق پروژه پاورپوینت مقاله و سایر فایلهای مجاز

پایان نامه بررسی خیار گلخانه ای در 90 صفحه ورد قابل ویرایش

پایان نامه بررسی خیار گلخانه ای

فهرست صفحه

چکیده

مقدمه ………………………………………………………………… 1

تاریخچه ……………………………………………………………….. 2

گیاه شناسی …………………………………………………………….. 3

ارزش تغذیه ای.............................................................................................. 7

جوانه زنی بذر خیار........................................................................................ 8

تلخ شدن خیار …………………………………………………………... 9

اصلاح خیار................................................................................................... 10

واریته های مناسب خیار گلخانه ای …………………………………………. 13

اقلیم مناسب جهت احداث گلخانه ………………………………………….. 15

اسکلت گلخانه …………………………………………………………. 15

پوشش گلخانه …………………………………………………………. 22

سیستم های حرارتی …………………………………………………….. 26

تهویه ………………………………………………………………… 30

خنک کردن گلخانه ...................................................................................... 32

دماسنج ...................................................................................................... 34

آبیاری ……………………………………………………………….. 35

سیستم های آبیاری ........................................................................................ 37

کیفیت آب ................................................................................................. 39

نیازهای آب و هوایی ..................................................................................... 40

خاک بستر ................................................................................................. 43

آماده سازی بستر خاک ................................................................................. 45

ضد عفونی کردن خاک ................................................................................ 46

نکات مهم هنگام استفاده از سموم ..................................................................... 51

کود دهی قبل از کشت ................................................................................. 51

کاشت ...................................................................................................... 53

زمان کاشت ................................................................................................. 53

خط کشی و فواصل کشت .............................................................................. 54

کاشت مستقیم .............................................................................................. 56

نشاءکاری ( روش غیر مستقیم )........................................................................ 57

داشت ...................................................................................................... 61

مراقبتهای بوته در زمان 4الی5 برگی .............................................................. 64

نخ قیم برای داربست بوته ها ......................................................................... 65

هرس بوته ها ............................................................................................ 65

سیستم های تربیت خیار گلخانه ای .................................................................. 68

روشهای پیشگیری برای کاهش آفات و بیماریها ................................................. 70

نکات مهم برای پیشگیری از امراض و آفات ..................................................... 71

دفع علفهای هرز ........................................................................................ 73

کود دهی در مراحل تولید به صورت آبکود .................................................... 73

عناصر پر مصرف ...................................................................................... 77

عناصر کم مصرف ..................................................................................... 81

عناصر غیر ضروری .................................................................................. 86

برداشت ................................................................................................. 86

بسته بندی .............................................................................................. 87

درجه بندی ........................................................................................... 88

سر کردن اولیه ...................................................................................... 89

واکس زدن .......................................................................................... 89

انبارداری ............................................................................................... 90

بازاریابی ................................................................................................ 92

مراحل پایانی تولید .................................................................................. 93

اهمیت اقتصادی ..................................................................................... 94

آفات مهم خیار و راههای مبارزه با آن ........................................................... 94

بیماریهای قارچی مهم خیار وراههای مبارزه با آن ........................................... 101

بیماریهای ویروسی مهم خیار و راههای مبارزه با آن ........................................ 108

بیماریهای باکتریایی و راههای مبارزه با آن ................................................... 111

نماتدها و راههای مبارزه با آن .................................................................. 114

ناهنجاریهای فیزیولوژیکی ....................................................................... 115

منابع .................................................................................................. 119

مقدمه

تولید محصولات گلخانه ای با استفاده از فن آوری جدید به وسیله نصب سوله های نیمدایره ای و به کار گیری شرایط آب و هوایی کنترل شده در سالهای اخیر نه تنها موجب افزایش عملکرد گردیده بلکه باعث استفاده بیشتر از فضای گلخانه ها ، کنترل بیشتر آفات و بیماریها و تولیدی با کیفیت بالاتر و بهداشتی تر شده است .

کشت اینگونه سبزیجات در سوله های نیمدایره با پوشش پلا ستیک به گلخانه داران کمک کرده است تا بتوانند با مقدار محدودی زمین تولیداتی معادل ده ها برابر کشت در فضای آزاد داشته باشند ضمن اینکه در صورت استفاده از روش آبیاری قطره ای باعث صرفه جویی در آب آبیاری و کودهای شیمیایی پر مصرف ( ماکرو ) و کم مصرف ( میکرو ) می گردند .

به نظر می رسد در صورت ادامه کشت صیفی جات با این روش نه تنها به افزایش تولید در واحد سطح کمک می کند بلکه زمینهای بیشتری نیز برای کشت های مهمتر آزاد می گردد . رونق صادرات این محصولات در سالهای اخیر ، اهمیت توجه به این گونه روشهای تولید را افزایش داده و زمینه اشتغال را برای افراد بیشتری فراهم نموده است .

مدیریت بالای اینگونه صیفی جات باعث گردیده علاقمندان برای حداکثر تولید و آشنایی با فنون مدیریتی با متخصصین این رشته بالاخص در بخش خصوصی ارتباط مؤثری برقرار کنند و در نتیجه از درآمد بالاتری برخوردار شوند به همین علت در چند ساله اخیر با توجه به توسعه کشت های گلخانه ای و جلب طبقات مختلف مردم نه تنها بسیاری از افراد تحصیل کرده و علاقمند در این زمینه مشغول شده اند بلکه بکارگیری این فن آوری در جوامع کشاورزی و روستایی تا حدودی باعث جلوگیری از مهاجرت آنها به شهرها شده است .

1-1 تاریخچه :

نام انگلیسی آن Cucumber و نام فرانسوی آن Concomber و Cornichon بوده و در عربی به آن قثّاء و در آلمانی Gurke گفته می شود نام علمی آن Cucumis sativus بوده و متعلق به خانواده Cucurbitaceae می باشد .

با وجود سابقه طولانی که کاشت خیار در هوای آزاد ( مزرعه ) دارد ، پرورش خیار گلخانه ای به منظور تولید و عرضه طولانیتر خیار تازه ، از قرن هجدهم میلادی در اروپا مورد توجه قرار گرفت . بسیاری از محققان مرکز پیدایش خیار را هندوستان می دانند زیرا در دامنه های هیمالیا گیاهی به نام Cucumis hardwickii می روید که میوه هایی ریز و تلخ دارد ، از نظر تاریخی این گیاه از حدود 3000 سال قبل کشت و کار می شد و از هندستان به چین منتقل شده و شواهد تاریخی نشان می دهد که خیار توسط رومیان و یونانیان باستان کشت و کار می شد . خیار که در گذشته های دور از طریق مصر به مناطق حاشیه دریای مدیترانه و از آنجا به اروپا آورده شده است . اما پیدایش خیار گلخانه ای به این نحو بود که برای اولین بار در قرن هجدهم خیارهای جدیدی از مناطق جنگلی گرم و مرطوب هندوستان وارد انگلستان گردید که با خیارهای موجود در اروپا تا آن زمان تفاوت زیادی داشت و در شرایط اروپا فقط در گلخانه قادر به رشد و نمو بودند . بعدها با اصلاح نژاد ، انواع جدیدتری به نام خیار گلخانه ای به وجود آمد که از نظر مرفولوژیکی و خواسته های آب و هوایی کاملاً از خیارهای معمولی متمایز و مشخص می باشند . این خیارها ماده زا و بی تخم بوده ( پارتنو کارپ )و دارای پوستی خوراکی می باشند .

اینک نه تنها در اروپا بلکه در تمام جهان این ارقام در شرایط گلخانه ای کشت می شود .

گیاه شناسی :

4-1-1 اندام هوایی (The Shoots ) :

خیار با نام علمی Cucumis sativus از خانواده Cucurbita می باشد .

شاخه اصلی این گیاه ، علفی و یک ساله ابتدا به صورت عمودی رشد می کند ولی بعد از تولید شاخه های جانبی همانند بوته مو بر روی زمین رشد خواهد کرد شاخه ها در خیار از نوع سیمپودیال می باشد ، از گره های روی ساقه اصلی یک یا چند شاخه فرعی به وجود می آید که بر روی همه آنها می تواند میوه تشکیل شود ؛ همه ساقه ها در خیار زبر و کرکدار می باشد که در هنگام بلوغ ممکن است ، ساقه تو خالی شود . در روی هر گره از ساقه فقط یک برگ به وجود می آید .

اندازه برگها در خیارهای معمولی 10-20 سانتی متر و در خیارهای بی دانه 20-40 سانتیمتر می باشد ؛ این برگها بر روی یک دمبرگ بلند به طول 20-7 سانتیمتر قرار می گیرند .



خرید فایل



لینک منبع :پایان نامه بررسی خیار گلخانه ای در 90 صفحه ورد قابل ویرایش

دانلود فایل ( پایان نامه بررسی خیار گلخانه ای) - تی مقاله tmaghalec.ir/?p=12463‎Cached31 ا کتبر 2016 ... نام محصول دانلودی: پایان نامه بررسی خیار گلخانه ای درجه کیفی و رضایت از دانلود: عالی. پایان نامه بررسی خیار گلخانه ای در 90 صفحه ورد قابل ویرایش. فروش دانلودی پایان نامه - کشت هیدروپونیک و خیار گلخانه ای - تی مقاله tmaghalec.ir/?p=12189‎Cached31 ا کتبر 2016 ... فروش دانلودی پایان نامه – کشت هیدروپونیک و خیار گلخانه ای ... دانلود:عالی پایان نامه بررسی خیار گلخانه ای در 90 صفحه ورد قابل ویرایش ادامه مطلب. دانلود پایان نامه بررسی آفات گلخانه ای - خرید آنلاین و دریافت - تی مقاله tmaghalec.ir/?p=7847‎Cached28 ا کتبر 2016 ... پایان نامه بررسی آفات گلخانه ای در66 صفحه ورد قابل ویرایش. ادامه مطلب. مقالات مرتبط: خرید آنلاین تحقیق آفات گلخانه ای خیار لحظات خوشی را برای شما ... پایان نامه بررسی خیار گلخانه ای در 90 صفحه ورد قابل ویرایش ادامه مطلب. دانلود پایان نامه بررسی خیار گلخانه ای – خرید آنلاین و دریافت | نوین مقاله www.novinmgali.ir/?p=3325‎Cached8 نوامبر 2016 ... نام محصول دانلودی: پایان نامه بررسی خیار گلخانه ای درجه کیفی و رضایت از دانلود: عالی. پایان نامه بررسی خیار گلخانه ای در 90 صفحه ورد قابل ویرایش. پایان نامه بررسی خیار گلخانه ای 1fktqr.sarvdlc.com/‎Cached... توضیحات کامل محصول دانلودی|| پایان نامه بررسی خیار گلخانه ای || روی دکمه ادامه مطلب کلیک فرمایید پایان نامه بررسی خیار گلخانه ای در 90 صفحه ورد قابل ویرایش. برترین فایل پایان نامه بررسی خیار گلخانه ای – حریر دانلود harirdlc.ir/article/11467‎Cached16 ا کتبر 2016 ... ... توضیحات کامل پایان نامه بررسی خیار گلخانه ای و بررسی کامل هدایت میشوید. پایان نامه بررسی خیار گلخانه ای در 90 صفحه ورد قابل ویرایش. خرید فایل پایان نامه بررسی خیار گلخانه ای | بیسترینها fastdl2.bistarinha.xyz/.../خرید%20فایل(%20پایان%20نامه%20بررسی%20خیار%20گلخانه%...‎Cached14 نوامبر 2016 ... خرید فایل( پایان نامه بررسی خیار گلخانه ای) ... کامل هدایت میشوید پایان نامه بررسی خیار گلخانه ای در 90 صفحه ورد قابل ویرایش مقالات دانشجویی خرید فایل پایان نامه بررسی خیار گلخانه ای | بیسترینها fastdl2.bistarinha.xyz/.../خرید+فایل+پایان+نامه+بررسی+خیار+گلخانه+ای.html‎Cachedخرید فایل( پایان نامه بررسی خیار گلخانه ای) ... گلخانه ای و بررسی کامل هدایت میشوید پایان نامه بررسی خیار گلخانه ای در 90 صفحه ورد قابل ویرایش مقالات دانشجویی دانلود پایان نامه بررسی خیار گلخانه ای - خرید آنلاین و دریافت asmankavirs.aslblog.ir/post/1240‎Cached7 نوامبر 2016 ... نام محصول دانلودی: پایان نامه بررسی خیار گلخانه ای درجه کیفی و رضایت از دانلود: عالی پایان نامه بررسی خیار گلخانه ای در 90 صفحه ورد قابل ویرایش. خرید فایل( پایان نامه بررسی خیار گلخانه ای) - مقاله آموزشی magale20.pishroblog.ir/Post/117 31 آگوست 2016 ... ... صفحه توضیحات کامل پایان نامه بررسی خیار گلخانه ای و بررسی کامل هدایت میشوید پایان نامه بررسی خیار گلخانه ای در 90 صفحه ورد قابل ویرایش ...