خرید و دانلود فایلهای علمی

انواع تحقیق پروژه پاورپوینت مقاله و سایر فایلهای مجاز

خرید و دانلود فایلهای علمی

انواع تحقیق پروژه پاورپوینت مقاله و سایر فایلهای مجاز

پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی سس مایونز در 34 صفحه ورد قابل ویرایش

پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی سس مایونز در 34 صفحه ورد قابل ویرایش

1- 1 مقدمه :

سس مایونز نوعی سس غلیظ، سفید و کرم مانند است که سرد سرو می شود. این سس، امولسیونی از روغن نباتی می باشد که در زرده تخم مرغ معلق است و سرکه یا آبلیمو و انواع ادویه جات برای مزه دار کردن این سس مورد استفاده قرار می گیرند.

سس مایونز را بدین طریق تهیه می کنند که روغن را به تدریج به مایعات دیگر اضافه می نمایند؛ در عین حال که مواد داخل ظرف را مرتباً هم می زنند تا روغن نباتی به ذرات کوچک تبدیل شود و در تمام سطح سس به طور یکنواخت پخش گردد.

زرده تخم مرغ، لسیتین فراهم می کند که سبب پایداری این امولسیون می شود. سپس مخلوط حاصله را با نمک و دیگر ادویه جات مزه دار می کنند.

مایونز را تنها به صورت سرد مصرف می کنند (معمولاً همراه با انواع ساندویچ و یا همراه با سیب زمینی سرخ کرده. فرانسوی ها سس مایونز را به همراه مرغ سرد، تخم مرغ سفت سرد و بسیاری غذاهای دیگر به کار می برند.


سس مایونز در تهیه ی بسیاری از سس های سرد با اضافه نمودن مواد افزودنی مختلف) کاربرد دارد. برای مثال، آیولی نوعی سس مایونز است که در تهیه ی آن از پودر سیر استفاده شده است. سس تارتار نوع دیگری سس می باشد که از سس مایونز و انواع سبزیجات تهیه می شود. بسیاری از سس های سالاد از مایونز تهیه می شوند؛ مثل سس روسی که از مخلوط سس مایونز و سس گوجه فرنگی به دست می آید. سس هزارجزیره هم نوعی سس سالاد است که از مخلوط سس سالاد روسی با انواع ترشی و سبزی تهیه می شود.

مایونزهای خانگی تقریباً 75 درصد چربی دارند، درحالی که مایونزهای تهیه شده در کارخانه، 65 تا 70 درصد چربی دارند. در تهیه ی سس های مایونز کارخانه ای، معمولاً به جای بخشی و یا حتی گاهی به جای کل زرده تخم مرغ مصرفی، آب به کار می برند. البته باید مواد دیگری همچون لسیتین یا دیگر مواد امولسیون کننده همچون سویا به سس مایونز تهیه شده با آب اضافه گردد. سس مایونز کم چرب را از نشاسته، ژل سلولز و دیگر موادی که ماده ی حاصله را از نظر بافت، شبیه مایونز واقعی می کند، تهیه می نمایند.

همچنین سس مایونز را می توان از سفیده تخم مرغ خام که زرده اصلاً با آن مخلوط نشده باشد (مگر اینکه تهیه ی سس در مخلوط کن برقی با سرعت بالا انجام شود)، تهیه نمود. سس مایونزی که با استفاده از این مواد تهیه می شود با سس مایونز معمولی هیچ فرقی در ظاهر ندارد. البته اگر نمک، فلفل، آبلیمو، سرکه، سس خردل و مقدار کمی فلفل دلمه برای طعم دادن به آن اضافه نمایند، این سس مزه سس مایونزی که با زرده تخم مرغ تهیه می شود را پیدا می کند.

از آنجا که در تهیه ی سس مایونز خانگی از زرده تخم مرغ خام استفاده می کنند، خطر مسمومیت بوسیله سالمونلا وجود دارد. برای تهیه ی سس مایونز کارخانه ای، زرده تخم مرغ را پاستوریزه نموده یا فریز می کنند و به جای مایعات به کار رفته در تهیه ی سس، از آب یا دیگر مواد امولسیون کننده استفاده می کنند.

برای تهیه ی سس مایونز در خانه، از تازه ترین تخم مرغ ها استفاده نموده و آنها را قبل از مصرف کاملاً تمیز نمایید. برخی سوپر مارکت ها تخم مرغ پاستوریزه عرضه می کنند که این نوع تخم مرغ ها سالم تر بوده و خطر ابتلا به مسمومیت را کاهش می دهند. به علاوه می توانید تخم مرغ ها را در آب 170 درجه ی فارنهایت قرار داده و آنها را نیم پز نمایید و سپس زرده ی آنها را جدا کنید. زرده ها در این حالت فقط کمی پخته می شوند. سس مایونزی که در خانه تهیه می شود را تنها می توان در یخچال و به مدت سه تا چهار روز نگهداری نمود.

اولین بار در سال 1905م و در شهر منهتن بود که کارخانجات تولید سس مایونز کار خود را آغاز نمودند. سس های مایونز در شیشه و در اندازه های مختلف در سوپر مارکت ها و دیگر فروشگاه ها به فروش می رسید.

1 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :

تولید و بسته بندی سس مایونز

محل اجزا :

شهر صنعتی

1 3 مشخصات متقاضیان :

نام

نام خانوادگی

مدرک تحصیلی

تلفن

1 4 دلایل انتخاب طرح :

دلیل اصلی انتخاب این طرح در وحله اول علاقه به تولیدات مواد غذایی و در وحله دوم سود آورد بودن اقتصادی طرح و اشتغالزایی از موارد و دلایل انتخاب طرح میباشد

1 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :

این طرح می تواند با صادرات محصول به کشور های دیگر ارز مورد قبولی را وارد کشور نماید همچنین این طرح می تواند باعث سودآوری و اشتغالزایی گردد و از این لحاض در جامعه به عنوان یک طرح مفید مطرح گردد

شرکت اروم آدا در کشور ایران، 9 کیلومتری شهر ارومیه در جاده سنتو در محیطی بسیار خوش آب و هوا و با مساحت تقریبی 45000 متر مربع تاسیس گردیده است. این شرکت در سال 1370 به منظور تولید انواع محصولات غذایی به بهره برداری رسید تولیدات اروم آدا در ابتدا شامل انواع رب گوجه فرنگی بود که به تدریج و با توجه به نیاز مشتریان و نیز سیاستهای توسعه شرکت ،علاوه بر محصول فوق، انواع سس مایونز و کچاپ، شورجات و انواع ترشی ها، بسته بندی عسل، انواع کمپوت و کنسرو، پوره ها و مرباجات، انواع آبمیوه و همچنین انواع رب گردید.

مدیریت اروم آدا با باور این دو شعار که کیفیت مسیر ماست نه مقصد ما و همواره حق با مشتری است، خط مشی کیفیت و ایمنی خود را با اطمینان از جلب رضایت مشتری با برآورده سازی کیفیت مطلوب و تاثیر گذار بر زندگی مشتری قرار داده است.

برای این منظور اهداف زیر مد نظر قرار دارد:

  • § عرضه محصول قابل رقابت در بازار داخلی و خارجی،
  • § صادرات محصول به کشور های مختلف،
  • § حضور سالانه در نمایشگاههای خارجی،
  • § تولید محصولاتی که از طرف مشتری پیشنهاد می گردد، درصورتی که از نظر اقتصادی به صرفه باشد،
  • § رعایت نکات بهداشتی وکنترل مداوم در تولید، کارکنان و محصولات تولیدی،
  • § نظر خواهی مستمر از مشتریان و ارزیابی این نظرات برای بهبود مستمر،
  • § حفظ کیفیت محصولات مطابق با الزامات قانونی، ملی و مشتری،
  • § ایجاد بستر مناسب جهت ارائه نقطه نظرات بهداشتی در خطوط تولید توسط مسئولین


خرید فایل



لینک منبع :پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی سس مایونز در 34 صفحه ورد قابل ویرایش

خرید فایل( پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی سس مایونز) - تی مقاله tmaghalec.ir/?p=12131‎Cached31 ا کتبر 2016 ... پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی سس مایونز در 32 صفحه ورد قابل ... شرکت تولید و بسته بندی چای در46 صفحه ورد قابل ویرایش ادامه مطلب. برترین پکیج پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی سس مایونز ... tmaghalec.ir/?p=3582‎Cached25 ا کتبر 2016 ... برای مشاهده توضیحات کامل روی دکمه توضیحات بیشتر کلیک کنید. پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی سس مایونز در 34 صفحه ورد قابل ویرایش. خرید آنلاین پروژه کارآفرینی شرکت تولید و بسته بندی چای - تی مقاله tmaghalec.ir/?p=51‎Cached23 ا کتبر 2016 ... پروژه کارآفرینی شرکت تولید و بسته بندی چای در46 صفحه ورد قابل ... تولید و بسته بندی سس مایونز در 34 صفحه ورد قابل ویرایش ادامه مطلب. پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی سس مایونز - مفیددانلود - فایل ناب mofiddownload.filenab.com/product-53469-Entrepreneurship-project-production-and-packaging.aspx‎Cachedبازدید: 1 بار فرمت فایل: doc حجم فایل: 580 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 34. پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی سس مایونز در 34 صفحه ورد قابل ویرایش ... خرید و دانلود پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی سس مایونز | تحقیق ... www.risearticle.ir/download/9373‎Cached30 ا کتبر 2016 ... برای مشاهده توضیحات کامل روی دکمه توضیحات بیشتر کلیک کنید. پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی سس مایونز در 34 صفحه ورد قابل ویرایش. خرید و دانلود پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی ماءالشعیر | تحقیق ... www.risearticle.ir/download/12048‎Cached31 ا کتبر 2016 ... پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی سس مایونز در 34 صفحه ورد قابل ویرایش ادامه مطلب... دانلود پروژه کارآفرینی شرکت تولید و بسته بندی چای ... دانلود مقاله پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی سس مایونز www.papervalid.com/prod-666638-پروژه%20کارآفرینی%20تولید%20و%20بسته%20بندی%20سس...‎Cachedتعداد صفحات: 34 صفحه. فرمت اجرایی : Word قابل ویرایش. قابل اطمینان از جامع و کامل بودن پروژه کارآفرینی. فهرست فصل ها. فصل اول کلیات. فصل دوم روش انجام کار . دانلود (پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی سس مایونز) - ساخت وبلاگ rahpoyevdanesh.aslblog.ir/post/1600‎Cached22 ا کتبر 2016 ... پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی سس مایونز در 34 صفحه ورد قابل ... ( پروژه کامل اتوکد ساختمان مسکونی 4 طبقه دارای نما و برش قابل ویرایش) برترین فایل پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی سس مایونز | نوین ... www.novindlc.site/?p=17732‎Cached30 ا کتبر 2016 ... جهت مشاهده توضیحات کامل محصول روی دکمه ادامه کلیک کنید. پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی سس مایونز در 34 صفحه ورد قابل ویرایش. ادامه مطلب ... فروش فایل پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی سس مایونز kavirdlc.ir/فروش-فایل-پروژه-کارآفرینی-تولید-و-بسته/‎Cached1 نوامبر 2016 ... ... کامل و اطلاع از ریز مطالب این فایل با کلیک روی دکمه ی ادامه ی مطلب. پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی سس مایونز در 34 صفحه ورد قابل ویرایش.