خرید و دانلود فایلهای علمی

انواع تحقیق پروژه پاورپوینت مقاله و سایر فایلهای مجاز

خرید و دانلود فایلهای علمی

انواع تحقیق پروژه پاورپوینت مقاله و سایر فایلهای مجاز

پروژه کارآفرینی کارگاه تولید خمیر پیتزا در41 صفحه ورد قابل ویرایش

پروژه کارآفرینی کارگاه تولید خمیر پیتزا در41 صفحه ورد قابل ویرایش

فهرست مطالب

عنوان شماره صفحه

خلاصه طرح :............................................................................................................................................................. 4

فصل اول..................................................................................................................................................................... 5

کلیات.......................................................................................................................................................................... 5

مقدمه :........................................................................................................................................................................ 6

نام کامل طرح و محل اجرای آن :.............................................................................................................................. 7

محل اجرا :.................................................................................................................................................................. 7

مشخصات متقاضیان :................................................................................................................................................. 8

وضعیت و میزان اشتغالزایی :..................................................................................................................................... 8

تاریخچه و سابقه مختصر طرح :................................................................................................................................. 8

نام و کاربرد محصول.................................................................................................................................................. 8

به طور کلی می توان گفت خمیر پیتزا محصولی است که در سطح صنعتی به 3 صورت تهیه و آماده می شود:... 8

طبقه بندی محصول..................................................................................................................................................... 9

مزایا و دلایل تولید محصول........................................................................................................................................ 9

تولید خمیر پیتزای آماده با اهداف زیر انجام می شود:............................................................................................. 9

بسته بندی محصول.................................................................................................................................................. 10

کالاهای قابل جانشین............................................................................................................................................... 11

بررسی بازار و قیمت فروش.................................................................................................................................... 11

بررسی روند تولید.................................................................................................................................................... 12

آمار مجوزهای صادره در تولید خمیر پیتزا و نیز واحدهای فعال در تولید این محصول در زیر آمده است:....... 12

بررسی روند مصرف................................................................................................................................................ 12

بررسی روند واردات و صادرات............................................................................................................................. 13

بررسی قیمت فروش محصول مشابه....................................................................................................................... 13

پارامترهای مختلفی بر قیمت محصول موثر خواهند بود که برخی از پارامترهای مهم در ذیل شرح داده شده است: 13

معرفی روش های مختلف تولید.............................................................................................................................. 14

تشریح فرایند تولید منتخب...................................................................................................................................... 15

1- تهیه خمیر:......................................................................................................................................................... 15

2- بریدن و قطعه قطعه کردن:................................................................................................................................ 15

3- گرد کردن:.......................................................................................................................................................... 16

4- زمان استراحت:................................................................................................................................................. 16

5- فرم دادن به خمیر:........................................................................................................................................... 16

فریز کردن خمیر:..................................................................................................................................................... 17

تهیه خمیر پیتزای کلفت:.......................................................................................................................................... 17

1- مخلوط کردن:.................................................................................................................................................... 17

2- تهیه خمیر:......................................................................................................................................................... 17

3- رول کردن:......................................................................................................................................................... 18

برش دادن خمیر:..................................................................................................................................................... 18

5- فریز کردن:........................................................................................................................................................ 18

بررسی ایستگاهها، مراحل وشیوه های کنترل کیفیت.............................................................................................. 18

به طور کلی اهداف کنترل کیفیت را می توان به صورت زیر خلاصه کرد:............................................................ 19

HACCP و اهمیت آن:......................................................................................................................................... 20

تعیین ظرفیت، برنامه تولید و شرایط عملکرد واحد............................................................................................... 21

معرفی مواد اولیه طرح و برآورد مصرف هر یک.................................................................................................... 22

مجوز های قانونی :................................................................................................................................................... 23

مراحل صدور جواز تاسیس :................................................................................................................................... 23

شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس......................................... 24

1- اشخاص حقیقی............................................................................................................................................... 24

2- اشخاص حقوقی.............................................................................................................................................. 24

مدارک مورد نیاز:..................................................................................................................................................... 24

اصلاحیه جواز تاسیس :........................................................................................................................................... 25

تعریف:...................................................................................................................................................................... 25

صدور پروانه بهره برداری :..................................................................................................................................... 25

مراحل صدور توسعه طرح :..................................................................................................................................... 26

فصل دوم.................................................................................................................................................................. 27

روش انجام کار......................................................................................................................................................... 27

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :........................................................................................... 28

فهرست تجهیزات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :................................................................................................. 28

نقشۀ استقرار ماشین آلات....................................................................................................................................... 29

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار :................................................................. 30

ارزیابی مالی و اقتصادی طرح :................................................................................................................................ 30

فصل سوم................................................................................................................................................................. 31

امور مالی طرح......................................................................................................................................................... 31

سرمایه گذاری ثابت طرح :...................................................................................................................................... 32

خرید دفتر کار :........................................................................................................................................................ 32

هزینه زمین – محوطه سازی – ساختمان سازی :.................................................................................................. 33

هزینه ماشین آلات و تجهیزات :.............................................................................................................................. 34

هزینه تاسیسات و تجهیزات عمومی :...................................................................................................................... 35

وسایل اداری و خدماتی........................................................................................................................................... 35

ماشین آلات حمل و نقل درون/ برون کارگاهی...................................................................................................... 36

هزینه های قبل از بهره برداری................................................................................................................................ 36

هزینه سرمایه گذاری ثابت :..................................................................................................................................... 37

هزینه متغیر :............................................................................................................................................................. 37

قیمت تمام شده محصول :....................................................................................................................................... 38

هزینه کل سرمایه گذاری.......................................................................................................................................... 38

فصل چهارم.............................................................................................................................................................. 39

جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات.................................................................................................................. 39

نتایج حاصله از اجرای طرح :.................................................................................................................................. 40


خلاصه طرح :

در این طرح به بررسی کارگاه تولید خمیر پیتزا پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .


مقدمه :

هر محصول ویژگی ها و مشخصات خاصی دارد که پیش از هر گونه بررسی فنی، مالی و اقتصادی طرح، لازم است این خصوصیات به درستی شناخته شوند. شناخت صحیحی از مشخصات و انواع مختلف محصول، بدون تردید، راهنمای مناسبی جهت تصمیم گیری های لازم در انتخاب روش و عملیات تولید و محاسبات بعدی مورد نیاز خواهد بود.

در این ارتباط یکی از موثرترین روشهای قابل استفاده، به کارگیری استانداردهای مدون ملی و جهانی هر یک از محصولات می باشد. علاوه بر این جهت بررسی بازار لازم است تا شماره تعرفه گمرکی (نامگذاری بروکسل) محصولات نیز مشخص گردد تا درباره روند واردات و صادرات محصول و مقررات آن شناخت لازم حاصل شود.

طراحی و احداث صنایع نیازمند شناخت مبانی تئوری و برخورداری از دیدگاه های تجربی و عملی متناسب با شرایط اقتصادی و فرهنگی حاکم و دانش فنی موجود جامعه، به منظور نیل به اهداف تولید می باشد.

بررسی امکان احداث واحد ازحیث نحوۀ تأمین مواداولیه، تعیین میزان سرمایه گذاری ، تطابق تکنولوژی صنعت مورد نظر با میزان تخصص ها و مهارتهای بالقوه و بالفعل موجود در کشور و ، مطالعات هماهنگ و چند جانبه اقتصادی، فنی، اقلیمی و جغرافیایی را ایجاب می نماید. مطالعات فنی ایجاد صنایع، مجموعه ای از تحقیقات درخصوص ماهیت مواد و محصولات، شناخت فرآیندهای مختلف تولید و تکنولوژی های موجود و بررسی سیستم ها، تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز می باشد . این بررسی ها در راستای نیل به هدف توسعه، تولید و افزایش کیفیت محصولات تولیدی صورت می گیرد که با بهبود بافت فنی واحدهای جدیدالتأسیس در دا خل کشور، پاسخگویی به نیاز بازار و رقابت با سایر تولیدکنندگان جهانی را امکان پذیر می سازد. در بررسی های فنی ابتداء روش های مختلف تولید محصول مورد مطالعه قرار می گیرد و پس از بررسی های لازم مناسبترین تکنولوژی که با فرهنگ کاری و توانائی های بالقوه صنعت تناسب داشته باشد، انتخاب می گردد.

با انتخاب مناسب ترین روش تولید هر محصول می توان دستگاه ها و تجهیزات مورد نیاز را بر اساس فرآیند منتخب، انتخاب نمود.

در این فصل، علاوه برتشریح فرآیندهای مختلف تولید و انتخاب مناسب ترین فرآیند، کنترل کیفیت واحد تولیدی شرح داده خو اهد شد . سپس ظرفیت و برنامه تولید بر اساس بررسی بازار تعیین می گردد و بر این اساس کاربرد و میزان مواد اولیۀ مورد نیاز و تعداد و نحوۀ عملکرد دستگاه های موجود در خط تولید شرح داده خواهد شد و پس از تعیین طرح استقرار ماشین آلات و جریان مواد، تأسیسات زیربنائی مو رد نیاز جهت انجام و ادامۀ فعالیت های تولیدی واحد مورد بررسی قرار می گیرند. در ادامه بر اساس اصول مهندسی صنایع، نیروی انسانی مورد نیاز و مساحت بخش های مختلف محاسبه می گردد و سپس نقشۀ جانمایی ساختمان های تولیدی، اداری، رفاهی، بهداشتی وخدماتی ترسیم می گردد . درخاتمه این فصل نیز برنامه زمان بندی طرح مورد توجه قرارگرفته است.

نام کامل طرح و محل اجرای آن :

تولید پیتزا

محل اجرا :

مشخصات متقاضیان :

نام

نام خانوادگی

مدرک تحصیلی

تلفن

وضعیت و میزان اشتغالزایی :

تعداد اشتغالزایی این طرح 24 نفر میباشد .

HACCP و اهمیت آن:

سیستمی است که از طریق تجزیه و تحلیل خطرات، منجر به تولید مواد غذایی میشود که از نظر میکروبیولوژیکی سالم هستند. این دسته از خطرات ممکن است طی فراوری و یا به واسطه عدم استفاده مناسب مصرفکننده بروز نمایند. این سیستم در واقع شیوهای حفاظتی و سیستماتیک جهت کنترل خطرات مواد غذایی است. اگرچه برخی از شیوه های کلاسیک برای تأمین سلامت مواد غذایی تا حد زیادی به آزمون های فراورده نهایی متکی هستند، اما سیستم HACCP بر کیفیت تمامی اجزاء و کلیه مراحل فرایند تأکید می ورزد و منطق آن این است که اگر این مراحل به نحو صحیح کنترل شوند، فراوردهای سالم تولید خواهد شد. از این رو این سیستم به گونهای طراحی میشود که میکروارگانیسم ها را در محل تولید و فراوری نترل کند.HACCPدر ارزیابی کلیه جنبه های ایمنی مواد غذایی از منابع مواد اولیه تا فرایند، توزیع و بالاخره مصرف توسط مشتری، دارای یک روال منطقی می باشد. تمام انواع خطرات مربوط به ایمنی ماده غذایی (میکروبی، شیمیایی و فیزیکی) به عنوان بخشی از سیستم HACCP در نظر گرفته میشوند. بنابراین کارگیری این سیستم برای مصرف کننده، تولیدکننده و فروشنده این اطمینان را ایجاد میکند که ماده غذایی فروخته شده ایمن است. پس از ایجاد سیستم اولیه HACCP میتواند بسیار باصرفه باشد. در ابتدا به دلیل اعمال کنترل در داخل فرآیند، به میزان قابل توجهی از بازگشت محصول در انتهای خط تولید جلوگیری می شود. در مرحله بعد، با شناسایی نقاط کنترل بحرانی، می توان از منابع تخصصی محدودی برای مدیریت این نقاط استفاده نمود و بالاخره شیوه به کارگیری HACCP به گونه ای است که همواره باعث بهبود کیفیت فرآورده می شود. در جدول A-3 اصول HACCP نشان داده شده است.



خرید فایل



لینک منبع :پروژه کارآفرینی کارگاه تولید خمیر پیتزا در41 صفحه ورد قابل ویرایش

پروژه کارآفرینی کارگاه تولید خمیر پیتزا | تحقیق گستر www.risearticle.ir/download/2654‎Cached25 ا کتبر 2016 ... پروژه کارآفرینی کارگاه تولید خمیر پیتزا در41 صفحه ورد قابل ویرایش ... پروژه کارآفرینی تولید خمیر فلاف در 33 صفحه ورد قابل ویرایش […]. پروژه کارآفرینی کارگاه تولید خمیر پیتزا yeuy.stu1.ir/.../%26%231662%3B%26%231585%3B%26%231608%3B%26%231...‎Cachedطرح توجیهی و کارآفرینی کارگاه تولید خمیر پیتزا در 41 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc. خلاصه طرح : در این طرح به بررسی کارگاه تولید خمیر پیتزا پرداخته ... پروژه کارآفرینی کارگاه تولید خمیر پیتزا - فایل ناب be3t.filenab.com/product-53657-Entrepreneurship-project-pizza-Dough-production.aspx‎Cachedپروژه کارآفرینی کارگاه تولید خمیر پیتزا در 41 صفحه ورد قابل ویرایش. خلاصه طرح : در این طرح به بررسی کارگاه تولید خمیر پیتزا پرداخته شده است ، برای ... خرید آنلاین پروژه کارآفرینی کارگاه تولید خمیر پیتزا | سرو دانلود www.sarvoptdl.ir/file218.html‎Cached2 جولای 2016 ... پروژه کارآفرینی کارگاه تولید خمیر پیتزا در41 صفحه ورد قابل ... پروژه کارآفرینی تولید خمیر فلاف در 33 صفحه ورد قابل ویرایش ادامه مطلب. کاملترین فایل پروژه کارآفرینی کارگاه تولید خمیر پیتزا 4kd93g.nikandlc.ir/‎Cachedتوضیحات کامل و اطلاع از ریز مطالب این فایل با کلیک روی دکمه ی ادامه ی مطلب پروژه کارآفرینی کارگاه تولید خمیر پیتزا در41 صفحه ورد قابل ویرایش ... [PDF] PDF—طرح توجیهی و کارآفرینی کارگاه تولید خمیر پیتزا amparticle.tk/.../55460-طرح-توجیهی-و-کارآفرینی-کارگاه-تولید-خم.pdf‎Cachedﻃﺮح ﺗﻮﺟﯿﻬﯽ و ﮐﺎرآﻓﺮﯾﻨﯽ ﮐﺎرﮔﺎه ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺧﻤﯿﺮ ﭘﯿﺘﺰا در 41 ﺻﻔﺤﻪ ورد ﻗﺎﺑﻞ وﯾﺮاﯾﺶ ﺑﺎ ﻓﺮﻣﺖ docﺧﻼﺻﻪ ﻃﺮح : در. اﯾﻦ ﻃﺮح ﺑﻪ ﺑﺮرﺳﯽ ﮐﺎرﮔﺎه ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺧﻤﯿﺮ ﭘﯿﺘﺰا ﭘﺮداﺧﺘﻪ ﺷﺪه اﺳﺖ ، ﺑﺮای ﺑﺮرﺳﯽ ﻃﺮح از روش ﻫﺎی آﻣﺎری و اﻗﺘﺼﺎدی. و ﺑﺮآورد ﻫﺎی ﻣﺎﻟﯽ اﺳﺘﻔﺎده ﺷﺪه اﺳﺖ ... ﮐﺎرآﻓﺮﯾﻨﯽ ﮐﺎرﮔﺎه ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺧﻤﯿﺮ ﭘﯿﺘﺰا q. داﻧﻠﻮد ﭘﺮوژه ﮐﺎرآﻓﺮ q. پروژه کارآفرینی کارگاه تولید خمیر پیتزا - ساخت وبلاگ tnarenj.aslblog.ir/vote1353-2.php‎Cached24 ا کتبر 2016 ... امیدوارم بهره کافی را از پروژه کارآفرینی کارگاه تولید خمیر پیتزا ببرید پروژه کارآفرینی کارگاه تولید خمیر پیتزا در41 صفحه ورد قابل ویرایش. طرح توجیهی و کارآفرینی کارگاه تولید خمیر پیتزا - فایلکده paperdl.skyf.ir/2016/.../طرح-توجیهی-و-کارآفرینی-کارگاه-تولید-خم/‎Cached26 ا کتبر 2016 ... طرح توجیهی و کارآفرینی کارگاه تولید خمیر پیتزا در 41 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc. خلاصه طرح : در این طرح به بررسی کارگاه تولید خمیر پیتزا پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از ... تولید خمیر پیتزا,دانلود پروژه کارآفرینی کارگاه تولید خمیر پیتزا,دانلود طرح توجیهی کارگاه تولید خمیر پیتزا,. دانلود (پروژه کارآفرینی کارگاه تولید خمیر پیتزا) pichakwi.meeblog.ir/vote/1687-4‎Cachedپروژه کارآفرینی کارگاه تولید خمیر پیتزا در41 صفحه ورد قابل ویرایش. ادامه مطلب ... سمینار جامع درباره خنک کاری لایه ای توربین ها با فرمت word · خرید آنلاین مقاله ... دانلود فایل ( پروژه کارآفرینی کارگاه تولید خمیر پیتزا) 3astko.abtindls.ir/‎Cachedتوضیحات کامل و اطلاع از ریز مطالب این فایل با کلیک روی دکمه ی ادامه ی مطلب پروژه کارآفرینی کارگاه تولید خمیر پیتزا در41 صفحه ورد قابل ویرایش ...