خرید و دانلود فایلهای علمی

انواع تحقیق پروژه پاورپوینت مقاله و سایر فایلهای مجاز

خرید و دانلود فایلهای علمی

انواع تحقیق پروژه پاورپوینت مقاله و سایر فایلهای مجاز

تحقیق چای، خواص آنتی اکسیدانی چای، تولید و مصرف چای

چای

1-1- پیدایش تندی اکسایشی در مواد غذایی

1-2- جلوگیری از اکسایش مواد غذایی

1-3- آنتی ­اکسیدانها

1-4- آنتی­ اکسیدانهای طبیعی و تغذیه

1-5- گیاه چای

1-6- برگ چای

1-7- ترکیبات شیمیایی چای

1-8- چای­سازی

1-8-1- تولید چای سیاه

1-8-1-1- پلاس

1-8-1-2- مالش

1-8-1-3- تخمیر

1-8-1-4- خشک کردن و بسته بندی

1-9- تولید و مصرف چای در جهان

1-10- خواص آنتی اکسیدانی ترکیبات چای

1-11- ترکیبات عصاره چای به عنوان افزودنی غذایی

1-12- استخراج عصاره چای

2- مواد و روشها

2-1- مواد شیمیایی

2-2- تهیه و آماده سازی ماده اولیه

2-3- استخراج

2-3-1- استخراج با متانل

2-3-2- روش آگاروال

2-3-3- روش آبی

2-4- اندازه گیری قدرت احیاءکنندگی آهن

2-5- تعیین قدرت آنتی­ اکسیدانی در سیستم مدل اسید لینولئیک

2-6- اندازه گیری عدد پراکسید به روش تیوسیانات

2-6-1- ترسیم منحنی کالیبراسیون

2-6-2- محاسبه میزان پراکسید در نمونه

2-7- محاسبه شاخص اسید تیوباربیتوریک

2-8- تعیین قدرت آنتی ­اکسیدانی در روغن آفتابگردان

2-9- آزمون رنسیمت

2-10- روش آماری

3-1- بازده استخراج

3-1-1- اثر نوع روش بر بازده استخراج

3-1-2- اثر نوع ماده اولیه بر بازده استخراج

3-1-3- اثر متقابل نوع روش و نوع ماده اولیه بر بازده استخراج

3-2- قدرت احیاءکنندگی آهن عصاره­ های چای

3-2-1- اثر روش استخراج بر قدرت احیاءکنندگی آهن عصاره چای

3-2-2- اثر نوع ماده اولیه بر قدرت احیاءکنندگی آهن عصاره چای

3-2-3- اثر متقابل روش استخراج و نوع ماده اولیه بر قدرت احیاءکنندگی آهن عصاره چای

3-3- فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره­ های چای در سیستم امولسیونی اسید لینولئیک

3-3-1- اثر روش استخراج بر فعالیت آنتی­اکسیدانی عصاره چای

3-3-2- اثر نوع ماده اولیه بر فعالیت آنتی­اکسیدانی عصاره چای

3-3-3- اثر متقابل روش استخراج و نوع ماده اولیه بر فعالیت آنتی ­اکسیدانی عصاره چای

3-4- آزمون رنسیمت

3-4-1- مقاومت حرارتی عصاره آبی برگ جدید چای در روش رنسیمت

3-4-2- اثر غلظت بر کارایی عصاره آبی برگ جدید چای در روش رنسیمت

3-5- اثر افزودن عصاره آبی برگ جدید چای بر اکسایش روغن آفتابگردان در دمای Cْ40

نتیجه ­گیری کلی

پیشنهادات

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: چکیده ی بخشهایی از متن:

1-1- پیدایش تندی اکسایشی در مواد غذایی

چربیها سوبسترای اصلی فساد اکسایشی و ایجاد طعمهای بد ناشی از آن محسوب می­شوند. چربیها گروه ناهمگونی از ترکیبات شیمیایی هستند که ویژگی مشترک آنها حلالیت در سیستمهای غیر قطبی یا لیپوفیل است(3). تقریبا تمام مواد خامی که صرف تولید مواد غذایی می­شوند حاوی چربی هستند. بخش عمده چربیها را تری­گلیسیریدها و فسفوگلیسیریدها تشکیل می­دهند. تری­گلیسریدها در سلولهای ذخیره­ای­ چربی گیاهان و جانوران تمرکز می­یابند و فسفوگلیسریدها جزئی از غشاء­های بیولوژیکی هستند. ضمن تولید بسیاری از مواد غذایی، چربی به صورت بخشی از فرمولاسیون محصول به آنها اضافه می­شود. چربی اضافه شده در برخی از مواد غذایی مثل مایونز و مارگارین جزء اصلی محسوب می­شود. چربیها در مواد غذایی علاوه بر انرژی­زایی، نقشهایی چون انتقال حرارت، ایجاد طعم و احساس دهانی و حمل ترکیبات مهمی نظیر ویتامینها و مولکولهای معطر محلول در چربی را بر عهده دارند(3،31،78).

اکسایش در مواد غذایی، تأثیر سوئی بر رنگ، بافت، طعم و بخصوص ارزش غذایی می­گذارد(31،87). اکسایش لیپیدها پس از فساد میکروبی عامل اصلی کاهش کیفیت فرآورده­های گوشتی محسوب می­شود(18،48). در این فراورده­ها، اکسایش چربی علاوه بر اینکه باعث کاهش کیفیت حسی می­شود، بر اثر واکنش محصولات اکسایشی با عوامل مغذی از قبیل پروتئینها باعث کاهش ارزش تغذیه­ای این محصولات نیز می­گردد. واکنش محصولات اکسایشی با اسیدهای آمینه باعث نابودی آنها می­شود که از این لحاظ اسیدهای آمینه ضروری اهمیت بیشتری دارند(50، 77). واکنشهای اکسایشی و پلیمری شدن بعدی پروتئینها موجب کاهش حل­شوندگی پودر شیر خشک می­شود(92). ...

...

2- مواد و روشها

2-1- مواد شیمیایی

کلرید آهن III، تیوسیانات آمونیوم، پتاسیم­دی­هیدروژن­فسفات، سدیم­هیدروژن­فسفات، فری­سیانید پتاسیم، اسید کلریدریک، اسید تری­کلرواستیک، متانل، اتانل، اتیل­استات و کلروفرم با خلوص بالا در حد آزمایشگاهی از شرکت مرک آلمان تهیه شد. اسید لینولئیک و کلرید آهنII نیز از شرکت سیگما (انگلستان) تهیه شد. روغن آفتابگردان تصفیه و بی­رنگ شده عاری از آنتی­ اکسیدان از شرکت سه گل خراسان (نیشابور) تهیه گردید.

2-2- تهیه و آماده سازی ماده اولیه

برگ سبز چای در اوایل خردادماه سال 1382 از یکی از باغ های منطقه کوزه ­گر محله رامسر در شمال ایران برداشت شد. برگهای جدید و قدیمی به صورت جداگانه برداشت و نگهداری گردید. ضایعات چای سیاه از آخرین الک کارخانه چای­سازی کتالم رامسر تهیه شد. برگها در درجه حرارت Cﹾ100 تا حصول وزن ثابت خشک گردید تا ضمن حذف رطوبت از فعالیت آنزیم پلی­فنل­اکسیداز بازداری شود. نمونه های خشک تا زمان انجام استخراج در دمای Cﹾ4 نگهداری گردید. نمونه­ ها قبل از استخراج آسیاب شدند.

2-3- استخراج

برای بررسی اثر روش استخراج و نوع ماده اولیه بر قدرت آنتی اکسیدانی عصاره چای از سه نوع ماده اولیه (برگ جدید، برگ قدیمی و ضایعات سیاه کارخانه چای­سازی) با سه روشی که در ادامه تشریح شده اند عصاره­گیری گردید. ....



خرید فایل



لینک منبع :تحقیق چای، خواص آنتی اکسیدانی چای، تولید و مصرف چای

تحقیق چای، خواص آنتی اکسیدانی چای، تولید و مصرف چای - فایل prozhe20.cero.ir/product-342680-تحقیق-چای،-خواص-آنتی-اکسیدانی-چای،-تولید-و-مصرف-چ.aspx‎Cachedتحقیق چای، خواص آنتی اکسیدانی چای، تولید و مصرف چای دسته: پژوهش بازدید: 44 بار فرمت فایل: doc حجم فایل: 173 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 66. تحقیق چای، ... چای - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد https://fa.wikipedia.org/wiki/چای‎Cached Similarچای یک منبع طبیعی از کافئین، تئوفیلین، تیانین و آنتی اکسیدان‌ها است، اما .... درحالی که بیشتر انواع چای درهمان سال اول تولید خود، مصرف می‌شوند، اما چای پوئر را برای ... برخی از افسانه‌های دیگر می‌گویند که امپراتور خواص طبی برخی از گیاهان را برای خود ... تحقیقات اخیر و وجود گونه‌های دورگه از نوع چای در نواحی گسترده‌تری از مناطق ... تحقیق چای، خواص آنتی اکسیدانی چای، تولید و مصرف چای - فراسوی دانش farasu.blogsky.com/.../تحقیق-چای،-خواص-آنتی-اکسیدانی-چای،-تولید-و-مصرف-چای‎Cachedزیباترین لحظات آرزوی قلبی ما برای شما هموطن عزیز است. از اینکه جهت دریافت تحقیق چای، خواص آنتی اکسیدانی چای، تولید و مصرف چای وارد سایت ما شده اید ... بررسی اثر آنتی اکسیدان های استخراج شده از چای سبز روی ویژگی های ... fa.journals.sid.ir/ViewPaper.aspx?id=177024‎Cached Similarدانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات تهران، گروه مهندسی کشاورزی، علوم و صنایع ... آنتی اکسیدانی موسوم به کاتچین ها است که به علت دارا بودن خواص سلامتی بخش بسیار ... در اثر مرحله اکسیداسیون که از مراحل تولید چای سیاه است از میزان فعالیت این ... به علاوه فعالیت و غلظت آنتی اکسیدان رها شده در حین مصرف چای کیسه ای سیاه ... دریافت فایل تحقیق چای، خواص آنتی اکسیدانی ... - سیستم وبلاگدهی faraztabiat.madblog.ir/post/323‎Cachedمدیریت سایت آرزوی لحظاتی پر از موفقیت برای شما دارد و پس از تلاشهای مستمر همکاران فایل مارکت مجموعه تحقیق چای، خواص آنتی اکسیدانی چای، تولید و مصرف چای ... دریافت فایل تحقیق چای، خواص آنتی اکسیدانی چای، تولید و مصرف ... 8r51fu.nikansefile.ir/‎Cachedدریافت فایل تحقیق چای، خواص آنتی اکسیدانی چای، تولید و مصرف چای - پرداخت و دانلود آنی. 15 نکته‌ای که باید درباره چای بدانید - عصر ایران www.asriran.com/fa/news/.../15-نکته‌ای-که-باید-درباره-چای-بدانید‎Cached Similar14 ژانویه 2013 ... چای 30 نوع آنتی اکسیدان دارد و بررسی‌ها نشان داده است که مصرف چای احتمال ابتلا به سرطان ... تصورات نادرستی درباره این نوشیدنی مطرح می‌شود که نتایج بررسی‌ها و تحقیقات آنها را تایید نمی‌کند. .... گوشتی وجود دارد و این خواص آنتی اکسیدانی، پیری زودرس پوست را به تاخیر می‌اندازد. ..... طراحی و تولید: "ایران سامانه". فروش فایل تحقیق چای، خواص آنتی اکسیدانی چای، تولید و مصرف چای tnarenj.meeblog.ir/post/1648‎Cachedبه صفحه دانلود فایل(تحقیق چای، خواص آنتی اکسیدانی چای، تولید و مصرف چای)خوش آمدید برای دانلود به ادامه مطلب بروید.شما پس از پرداخت هزینه ای ناچیز فایل{تحقیق ... کدام چای آنتی اکسیدان بالایی دارد؟ - مجله پزشکی دکتر سلام www.hidoctor.ir/8248_کدام-چای-آنتی-اکسیدان-بالایی-دارد؟.html/‎Cached Similar2 نوامبر 2013 ... کدام چای آنتی اکسیدان بالایی دارد؟,:محققان کشورهای مختلف در آخرین تحقیقات خود به این نتیجه رسیدند که چای سیاه، چای سبز قابلیت محافظت در براب. ... هم اکنون چای سفید، تولید پایین و قیمت بالایی دارد. ... تمام خواص خود را حفظ کرده و در مقایسه با چای سبز کافئین کمتری دارد، ولی بیشترین مقدار آنتی اکسیدان را ... خرید آنلاین تحقیق چای، خواص آنتی اکسیدانی چای، تولید و مصرف چای ... harirdlc.ir/article/12358‎Cached16 ا کتبر 2016 ... دوست عزیز سلام.به سایت ما خوش آمدید هموطن گرامی سلام.به صفحه ی دانلود _تحقیق چای، خواص آنتی اکسیدانی چای، تولید و مصرف چای_خوش امدید.