خرید و دانلود فایلهای علمی

انواع تحقیق پروژه پاورپوینت مقاله و سایر فایلهای مجاز

خرید و دانلود فایلهای علمی

انواع تحقیق پروژه پاورپوینت مقاله و سایر فایلهای مجاز

پروژه کارآفرینی کنسرو سازی در 58 صفحه ورد قابل ویرایش

پروژه کارآفرینی کنسرو سازی در 58 صفحه ورد قابل ویرایش

فهرست مطالب

عنوان صفحه

فصل اول: کلیات

1ـ1ـ تعریف ، ویژگی ها و مشخصات مواد خام:

2ـ1ـ تعریف ـ ‌ویژگی ها ومشخصات محصولات تولیدی..

3ـ1ـ نحوه بسته بندی و ظروف بسته بندی..

4ـ1ـ نشانه گذاری..

5ـ1ـ مصارف عمده محصول..

6ـ1ـ ارائه دیدگاههای کلی در مورد قیمت و بازار فروش....

7ـ1ـ قیمت فروش....

فصل دوم بررسی های فنی

1ـ2ـ ارزیابی روشهای مختلف تولید.

1ـ1ـ2ـ اصول کلی و عملی فرآیند تولید:

2ـ2ـ بررسی مناطق، مراحل، شیوه های کنترل کیفیت..

1ـ2ـ2ـ کنترل کیفیت مواد اولیه:

2ـ2ـ2ـ کنترل کیفیت حین فرآیند:

3ـ2ـ2ـ کنترل کیفیت محصول و بسته بندی..

3ـ2ـ تعیین محدوده ظرفیت تولید:

4ـ2ـ بررسی ماشین آلات و تجهیزات خط تولید.

5ـ2ـ موازنه جرم و انرژی..

6ـ2ـ بررسی تأسیسات عمومی کارخانه.

7ـ2ـ بررسی نیروی انسانی..

8ـ2ـ زمین و زیر بنا

1ـ8ـ2ـ مساحت سالن تولید:

2ـ8ـ2ـ مساحت انبارها :

3ـ8ـ2ـ مساحت تأسیسات تعمیرگاه و آزمایشگاه:

4ـ8ـ2ـ مساحت ساختمانهای اداری ـ رفاهی ـ خدماتی:

فصل سوم: محاسبات اقتصادی

1ـ3ـ سرمایه ثابت .................................................................................................

2ـ3ـ سرمایه در گردش .......................................................................................

3ـ3ـ هزینه ثابت تولید............................................................................................

4ـ3ـ هزینه متغیر تولید .........................................................................................

محاسبات قیمت تمام شده......................................................................................

محاسبات قیمت فروش...........................................................................................



1ـ1ـ تعریف ، ویژگی ها و مشخصات مواد خام

لوبیا چیتی:

برای تهیه کنسرو باید لوبیاچیتی رسیده و خشک باشد ، جهت بدست آوردن محصول با کیفیت بالا گونه انتخابی ماده اولی اهمیت بسیار زیادی دارد. بنابراین باید تنها از لوبیا چیتی درجه 1 استفاده شود. درحا حاضر مرغوبترین لوبیا چیتی در ایران لوبیای خمین است.

بسته به محل برداشت ماده اولیه میزان رطوبت آن ممکناست ازحدود 20-8 درصد متغیر باشد و دانه های با رطوبت بالاتر از 13 درصد ممکن است کپک زده باشند.

محتویات موجود در 100 گرم لوبیا چیتی عبارتند از :

کالری: 338 پروتئین: 6/22 چربی: 6/1 کربوهیدرات:9/55

نخود سبز:

گونه های نخود سبزPisum sativum بدو صورت برای تولید کنسرو مورد استفاده قرار می گیرد یکی نخود سبز یا در واقع نخود نارس که دارای رنگ سبز و بافت نرم است. و دیگری نخود رسیده که مراحل تکامل آن به اتمام رسیده است. برای داشتن محصول با کیفیت بالا باید از نخود سبز درجه (1) استفاده شود.

محتویات موجود در 100 گرم نخود سبز عبارتند از:

کاری: 91 پروتئین 7 چربی: 4/0 کربوهیدرات: 15

9ـ خیس گذاری 24 ساعته

این مرحله در کیفیت کنسرو لوبیا بسیار تأثیر گذار است. زمان خیس گذاری لوبیا به نوع لوبیا درجه حرارت آب و میزان منحنی و فرمی بافت لوبیا بستگی دارد لوبیا را در ظروف پلاستیکی (پلی اتیلن) یا جنس استیل باید خیش کرد. طی عمل خیس کردن دانه ها 110-100 درصد وزن اولیه خود اب جذب می کند. سختی آب مورد استفاده حداکثر ppm 150 کربنات کلسیم است. زیرا استفاده از آب سخت تر سبب سخت شدن بافت لوبیا می شود. برای برخی گونه های لوبیا مقادیری حدود ppm 800 بی سولفات سدیم یا 25/0 درصد اسید سیتریک جهت بهبود رنگ به آب خیس کردن لوبیا اضافه می شود. برای تعدیل سختی آب می توان از 2/0 درصد سدیم هگزامتافسفات استفاده کرد، چنانچه دمای آب هنگام خیس کردن بالا باشد لازم است طی انجام این عمل برای جلوگیری از تخمیر دانه ها و تغییرات سوء محصول 3-2 بار آب را عوض کرد بدیهی است برای تسریع در زمان خیس کردن میتوان از آب گرم استفاده کرد اما نیاز به مراقبتهای ویژه ای دارد. طی زمان خیس کردن تعدادی از استاکیوز و سایر ترکیبات نفاخ و مضر دانة لوبیا در آب حل شده و همراه آب خارج می شود این کیفیت Decortication نامیده می شود.

10ـ بلانچینگ : (پیش پخت)

مواد غذایی از تونلی که در آن بخار دمیده می وشد عبور کرده و زمان عبور از تونل به بافت ماده بستگی دارد. در مورد لوبیا چیتی این عمل حدود 8-4 دقیقه در آب جوش یا بخار آب با دمای 100 ـ 95 درجه سانتیگراد دمای اضافی ممکن است منجر به نرم شدن بیش از حد بافت دانه ها ـ ترک خوردن پوسته دانه ها قبل از بستن در قوطی با دمیدن بخار در تونل exast (تونل بخار) هوای داخل کنسرو خارج می شود.



خرید فایل



لینک منبع :پروژه کارآفرینی کنسرو سازی در 58 صفحه ورد قابل ویرایش

دانلود پروژه کارآفرینی کنسرو سازی – خرید آنلاین و دریافت | سرو دانلود www.sarvoptdl.ir/file30.html‎Cached2 جولای 2016 ... پروژه کارآفرینی کنسرو سازی در 58 صفحه ورد قابل ویرایش ... فروش دانلودی گزارش کاراموزی کنسرو سازی با آرزوی بهترینها برای شما عزیزاندوست ... پروژه کارآفرینی کنسرو سازی 3an3w4.nikandlc.ir/‎Cachedبرای مشاهده توضیحات کامل محصول دانلودی|| پروژه کارآفرینی کنسرو سازی || روی دکمه ادامه مطلب کلیک ... پروژه کارآفرینی کنسرو سازی در 58 صفحه ورد قابل ویرایش ... پروژه کارآفرینی کنسرو سازی - دانلود پروژه و مقاله - رز بلاگ - متفاوت ... 20proje2020.rozblog.com/.../پروژه-کارآفرینی-کنسرو-سازی.html‎Cached8 جولای 2016 ... بازدید: 18 بار فرمت فایل: doc حجم فایل: 48 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 58. پروژه کارآفرینی کنسرو سازی در 58 صفحه ورد قابل ویرایش ... دانلود پروژه کارآفرینی کنسرو سازی - خرید آنلاین و دریافت 3jri82.radikaldl.ir/‎Cachedبرای مشاهده توضیحات کامل محصول دانلودی|| پروژه کارآفرینی کنسرو سازی || روی دکمه ادامه مطلب کلیک ... پروژه کارآفرینی کنسرو سازی در 58 صفحه ورد قابل ویرایش. دانلود پروژه کارآفرینی کنسرو سازی - خرید آنلاین و دریافت 7so2ym.sarvdlc.com/‎Cachedدانلود پروژه کارآفرینی کنسرو سازی - خرید آنلاین و دریافت. ... سازی || روی دکمه ادامه مطلب کلیک فرمایید پروژه کارآفرینی کنسرو سازی در 58 صفحه ورد قابل ویرایش. پروژه کارآفرینی کنسرو سازی - ساخت وبلاگ ayneoab.aslblog.ir/vote1750-6.php‎Cached21 ا کتبر 2016 ... اینک شما با جستجوی ((پروژه کارآفرینی کنسرو سازی)) وارد صفحه فروش فایل دانلودی ... پروژه کارآفرینی کنسرو سازی در 58 صفحه ورد قابل ویرایش. فروش فایل پروژه کارآفرینی عروسک سازی | تحقیق گستر www.risearticle.ir/download/1309‎Cached24 ا کتبر 2016 ... پروژه کارآفرینی عروسک سازی در 30 صفحه ورد قابل ویرایش. ادامه مطلب. مقالات مرتبط: کاملترین فایل طرح توجیهی و کار آفرینی کارآگاه عروسک سازی سلام. ... پروژه کارآفرینی کنسرو سازی در 58 صفحه ورد قابل ویرایش ادامه مطلب. پروژه کارآفرینی کنسرو سازی bzbt.stu1.ir/post/1‎Cached13 نوامبر 2016 ... پروژه کارآفرینی کنسرو سازی در 58 صفحه ورد قابل ویرایش. فهرست مطالب. عنوان صفحه. فصل اول: کلیات. 1ـ1ـ تعریف ، ویژگی ها و مشخصات مواد خام:. کار آفرینی کنسرو سازی - فایل 20 file20.blogsky.com/1395/06/11/post-11250/‎Cached1 سپتامبر 2016 ... کنسرو سازی_خوش امدید.امیدوارم بهره کافی را از پروژه کارآفرینی کنسرو سازی ببرید پروژه کارآفرینی کنسرو سازی در 58 صفحه ورد قابل ویرایش. دانلود پروژه کارآفرینی کنسرو سازی -کامل و جامع 5cfbro.abtindls.ir/‎Cachedاینک شما با جستجوی ((پروژه کارآفرینی کنسرو سازی)) وارد صفحه فروش فایل دانلودی -پروژه ... ادامه ی مطلب پروژه کارآفرینی کنسرو سازی در 58 صفحه ورد قابل ویرایش ...