خرید و دانلود فایلهای علمی

انواع تحقیق پروژه پاورپوینت مقاله و سایر فایلهای مجاز

خرید و دانلود فایلهای علمی

انواع تحقیق پروژه پاورپوینت مقاله و سایر فایلهای مجاز

گزارش کارآموزی کنسرو سازی

گزارش کارآموزی کنسرو سازی

مقدمه

ماهی از جمله محصولات با ارزش دریایی است که نسبت به فساد حساس بوده و دذر اثر رشد و تگثیر باکتری ها سریعا" فاسد و غیر قابل مصرف می شود. فساد در ماهی به دو صورت میکروبی و شیمیا یی بروز می نماید . فساد میکروبی به دنبال آلودگی ماهی به میکروگانیسم ها از جمکله آسینتوباکتر، فلاووباکتریوم ، پزود و موناس ، سیتوفاگا و غیره در طی مراحل مختلف صید ، عمل آوری ، حمل و نقل و نگهداری ایجاد می گردد.

در اثر رشد و تکثیر میکروارگانیسم ها تری متبل آمین اکسید موجود در عضلات ماهی به تری متیل آمین مبدل می شود و پیکرة ماهی بوی زننده و متعفن که محصول فساد شیمیایی است به خود می گیرد.

آزمایش ها و روشهای مختلفی جهت تشخیص ماهی از فاسد بکار برده می شود که معمول ترین آنها بررسی حسی و ظاهری ماهی از نظر ارگانونپتیکی ، انجام آزمایشهای شیمیایی و میکروبی می باشد.

لذا جهت جلوگیری از فساد ماهی و افزایش ماندگاری آن روشهای نگهداری و فراوری مختلفی از جمله پخت و کنسرو کردن صورت می پذیرد.

تاریخچة کنسرو سازی

ابداع و ساخت کنسرو در زمان جنگ فرانسه در سال 1790 میلادی توسط نیکلاس آپر انجام پذیرفت و در سال 1804 میلادی برای اولین بار از ظروف شیشه ای جهت بسته بندی مواد غذایی استفاده شد و بدین روش 8 ماه ماده غذایی سالم باقی ماند . در سال های 1920 و1970 روشهای محاسباتی جهت تعیین دمای استریلزاسیون ارائه شد و در سال 1973 توسط آقای استامبو روش جدیدی جهت محاسبة زمان سترون سازی قوطی های مختلف در دمایهای متفاوت اتوکلاو ابداع کردید.

شروع صنعت کنسرو سازی دزر کشور ایران به سال 1309 شمسی بر می گردد به طوری که برای اولین بار آقای درخشانی از ایرانیان مهاجر کشور روسیه این صنعت را وارد کشور نمود.

اولین کارخانه کنسرو سازی در سال 1316 در بندر عباس جهت تولید کنسرو ماهی تأسیس گردید و در حال حاضر 150 واحد کنسرو سازی جهت تهیة تن ماهی در کشور وجوددارد.

کنسرو سازی(canning)

یکی از مهمترین روشهای آماده سازی یا فرآوری مواد خوراکی ، حرارت دادن می باشد . حرارت نه تنها سبب بهبود کیفیت خوراکی یا Eating quality مواد غذایی می شود بلکه از طریق کاهش سرعت یا توقف فعالیتهای شیمیایی ، انزیمی و باکتریایی ، قابلیت نگهداری آنها را نیز افزایش می دهد.

در این رابطه بدیهی است هر چه درجه حرارت بالاتر و زمان فرایند حرارتی طولانی تر باشد ، امکان نابودی میکروارگانیسم ها و غیر فعال شدن آنزیم ها بیشتر خواهد بود . منتهی بدلیل بروز برخی تغییرات کیفی در محصول در این مورد محدودیتهایی نیز وجود دارد.

در هر حال می توان با استفاده از دمای بالا و زمان کوتاهتر (HTST) یا High temperature – short time و یا دمای کمتر و زمان طولانی تر ، ضمن برآورده شدن هدف فوق ، از تغییرات کیفی جلوگیری کرده و اترزش غذایی محصول را حفظ نمود.

در مورد ماهی حرارت دادن در درجه اول به منظور بهبود کیفیت خوراکی و در مرحلة بعد جهت متوقف کردن فعالیتهای میکروبی و شیمیایی انجام می پذیرد.

حرارت دادن و پختن ، طبیعت مواد را تغییر داده و فراورده های جدیدی را بوجود می آورد که ساختمان و ترکیب شیمیاییب آن با محصول تازه متفاوت است .

فرایند حرارتی در ماهی سبب نرم شدن بافتها ، تغییر پروتئین ها ، کاهش رطوبت و بسیاری تغییرات دیگر می شود و در عوض اختصاصات ارگانولپتیک و ماندگاری آن بهبود می بخشد .



خرید فایل



لینک منبع :گزارش کارآموزی کنسرو سازی

دانلود گزارش کارآموزی کارخانه کنسرو سازی - مقالات دانشگاهی article.university/گزارش-کارآموزی-کارخانه-کنسرو-سازی/‎Cachedگزارش کارآموزی کارخانه کنسرو سازی. تاریخچه نخستین کارخانه کنسرو سازی در کشور بوده و در سال ۱۳۱۱هجری شمسی تاسیس ودر سال ۱۳۲۱اولین بهره برداری آن شروع ... گزارش کارآموزی کنسروسازی shopirani.ir/product/6026/گزارش-کارآموزی-کنسروسازی‎Cached Similarدانلود گزارش کارورزی کنسروسازی ماهی از جمله محصولات با ارزش دریایی است که نسبت به فساد حساس بوده و دذر اثر رشد و تگثیر باکتری ها سریعا" فاسد و غیر قابل ... گزارش کارآموزی شرکت کنسرو سازی - روش تحقیق،مهندسی نرم افزار www.cnproje.com/گزارش-کارآموزی-شرکت-کنسرو-سازی/738.html‎Cached Similarپروژه،کارآموزی رایگان،دانلود کارآموزی،پروژه دات کام،گزارش کار،مقاله کارآموزی،سایت کارآموزی،دانلود پروژه کارآموزی،دانلود گزارش کارآموزی،گزارش کارورزی،پروژه ... فروش فایل گزارش کارآموزی کنسرو سازی – فایل و مقالات www.newfilestant.ir/paper12047.html‎Cached31 ا کتبر 2016 ... لحظات خوشی را برای شما آرزومندیم محقق گرامی،شما با جستجوی گزارش کارآموزی کنسرو سازی وارد این صفحه شده اید محصول دانلودی(گزارش کارآموزی ... گزارش کارآموزی کارخانه کنسرو سازی | تک آی آر www.tak-ir.org/tag/گزارش-کارآموزی-کارخانه-کنسرو-سازی/‎Cachedموضوع گزارش کارآموزی : حسابداری در شرکت تولید کننده کنسرو; مربوط به رشته : حسابداری; فرمت اجرایی : در قالب doc; تعداد صفحات : 40 صفحه ... [PDF] گزارش کارآموزی کارخانه کنسرو راتان - اِی‌اِم‌پی! amparticle.tk/pdf/.../13459-گزارش-کارآموزی-کارخانه-کنسرو-راتان.pdf‎Cachedﮔﺰارش ﮐﺎرآﻣﻮزی ﮐﺎرﺧﺎﻧﻪ ﮐﻨﺴﺮو راﺗﺎن ... در واﻗﻊ ﻧﻮﻋﯽ روش ﮐﻨﺴﺮو ﺳﺎزی ﻣﯽ ﺑﺎﺷﻨﺪ. اﻣﺎ ﺑﻪ ﻋﻠﺖ اﯾﻨﮑﻪ در ... اﺑﺘﺪای ﮐﺎر ﺻﻨﺎﯾﻊ ﻗﻮﻃﯽ ﮐﺮدن ﻣﻮاد ﻏﺬاﺋﯽ از ﮐﻠﻤﻪ ﮐﻨﺴﺮو اﺳﺘﻔﺎده ﺷﺪه اﺳﺖ، ﻋﺒﺎرت ﮐﻨﺴﺮو ﺳﺎزی ﻓﻘﻂ ﻗﻮﻃﯽ. گزارش کارآموزی کنسرو سازی - برتر فایل filebartaryab.cero.ir/product-329516-گزارش-کارآموزی-کنسرو-سازی.aspx‎Cachedگزارش کارآموزی کنسرو سازی دسته: گزارش کار آموزی و کارورزی بازدید: 3 بار فرمت فایل: doc حجم فایل: 42 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 60. گزارش کارآموزی ... کاملترین فایل گزارش کارآموزی کنسرو سازی faraztabiat.meeblog.ir/post/310‎Cachedکاربران گرامی درود بر شما.به سایت خودتان خوش آمدید با سلام،محصول دانلودی +{{ گزارش کارآموزی کنسرو سازی}}+آماده ارائه به جویندگان عزیز میباشد.با کلیک روی دکمه ... برترین فایل گزارش کارآموزی کنسرو سازی avaibrain.meeblog.ir/post/65‎Cached24 نوامبر 2016 ... اینک شما با جستجوی ((گزارش کارآموزی کنسرو سازی)) وارد صفحه فروش فایل دانلودی -گزارش کارآموزی کنسرو سازی- شده اید. توضیحات کامل و اطلاع ... گزارش کارآموزی کارخانه کنسرو fodds1.mihanblog.com/‎Cached Similar17 سپتامبر 2015 ... گزارش کاراموزی کارخانه کنسرو سازی سیرنگ برای صنایع غذایی ، 31 صفحه ، با فرمت ورد. مرتب و منظم. بخشی از متن و عناوین : معرفی کارخانه:.